با وجود اینکه تنها دو سال از تاسیس مرکز کاشت حلزون استان خوزستان گذشته است، این مرکز قادر است سالانه 80 عمل کاشت حلزون شنوایی انجام دهد.
- به گزارش صبحانه پرس: متخصص گوش، حلق و بینی گفت:با وجود اینکه تنها دو سال از تاسیس مرکز کاشت حلزون استان خوزستان گذشته است، این مرکز قادر است سالانه 80 عمل کاشت حلزون شنوایی انجام دهد.
- نادر ساکی در آئین آغاز فعالیت دو طرح غربالگری اختلالات ژنتیک در افراد 15 تا 25 سال و مشاوره ژنتیک پیش از ازدواج در تالار مهتاب اهواز، از ناشنوایی به عنوان یکی از اختلالات ژنتیکی یاد کرد و گفت:طی دو سال گذشته 207 نفر در مرکز کاشت حلزون استان مورد عمل جراحی قرار گرفتند.
- وی بیان کرد:علاوه بر خوزستان در این مرکز، عمل کشت حلزون شنوایی بیماران چهار استان همجوار و کشور عراق نیز انجام می شود.
- این متخصص گوش، حلق و بینی در ادامه سخنانش افزود: همچنین در این مرکز، تحقیقات و پژوهش هایی انجام گرفته تا احتمال ابتلای سایر فرزندان خانواده به ناشنوایی نیز پیش بینی شود.
- ساکی در ادامه سخنانش تصریح کرد:بسیاری از کودکانی که عمل کاشت حلزون شنوایی انجام دادند بر اساس ازمایش ها و بررسی های بعدی، همچون سایر دانش آموزان به تحصیل ادامه می دهند و مشکلی در یادگیری ندارند.
- وی عنوان کرد:خدمات توانبخشی و جراحی در این مرکز برای بیماران رایگان است و بیماران، تنها پروتز مورد نیاز برای کاشت حلزون شنوایی را تهیه می کنند و نیمی از هزینه خرید این پروتز نیز از سوی سازمان بهزیستی پرداخت می شود.
- این متخصص گوش و حلق و بینی در پایان سخنانش گفت:غربالگری شنوایی در دوران نوزادی اهمیت دارد و می تواند در درمان ناشنوایی نیز تاثیر داشته باشد و فرد با تشخیص زود هنگام دچار مشکل تکلم نمی شود.