کد خبر: ۶۴۰۶
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۰ - ۱۴ مرداد ۱۳۹۵
مدیرکل سازمان مردم‌نهاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه سازمان‌های مردم‌نهاد زنجان جزو بهترین سازمان‌های مردم‌نهاد کشور است، گفت: متاسفانه آمار دقیقی در خصوص سمن‌های موجود در حوزه سلامت وجود ندارد ولی به طور نسبی می‌توان گفت که 620 سازمان مردم‌نهاد در سطح کشور مشغول به فعالیت هستند که 70 تا 80 مورد آن در سطح ملی و مابقی در سطوح استانی مشغول به فعالیت هستند.
صبحانه پرس-سرویس اجتماعی-مدیرکل سازمان مردم‌نهاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه سازمان‌های مردم‌نهاد زنجان جزو بهترین سازمان‌های مردم‌نهاد کشور است، گفت: متاسفانه آمار دقیقی در خصوص سمن‌های موجود در حوزه سلامت وجود ندارد ولی به طور نسبی می‌توان گفت که 620 سازمان مردم‌نهاد در سطح کشور مشغول به فعالیت هستند که 70 تا 80 مورد آن در سطح ملی و مابقی در سطوح استانی مشغول به فعالیت هستند.

مصطفی جمالی در نشست مشترک با تشکل‌های مردمی حوزه سلامت استان زنجان با اشاره به اینکه انجمن حمایت از بیماران سرطانی (مهرانه) زنجان جزو الگوهای کشوری است، افزود: همواره به سایر سازمان‌های مردم‌نهاد در سطح کشور توصیه می‌شود تا از این سازمان و انجمن الگو بگیرند و از تجربیات این انجمن استفاده کنند.

وی از افتتاح سامانه یاس 190 خبر داد و تصریح کرد: به زودی سامانه یاران سلامت 190 افتتاح می‌شود که همه نیازهای بخش سلامت، درمان، آموزش و پژوهش در ریزترین شکل خود حتی در سطح روستاها را در خود مشخص می‌کند و خیرین می‌توانند با مراجعه به این سایت، شهر و انجمن مورد حمایت خود را انتخاب و زمینه را برای کمک‌رسانی خیریه خود فراهم کنند.

این مسئول خاطرنشان کرد: این سامانه تا یک یا دو ماه دیگر افتتاح خواهد شد و همه کارها در این خصوص انجام شده است و خیرین به زودی می‌توانند با رجوع به این سامانه، کمک‌های خود را ساماندهی کنند.

جمالی با اشاره به اینکه متاسفانه در سطح کشور برای برخی از بیماری‌ها سازمان مردم‌نهاد و انجمن خیریه‌ای وجود ندارد، افزود: طبق آمار به ازای هر 10 هزار نفر یک سازمان مردم‌نهاد در حوزه سلامت وجود دارد و در حال حاضر مسئولان سعی در این امر دارند که انجمن‌هایی که در سطح کشور غیرفعال هستند را با کمک متخصصان و پزشکان و نیز مردم ساماندهی کنند.

وی با اشاره به تعریف سند ملی، خاطرنشان کرد: سند ملی معنایش این است که متخصصان و کارشناسان حرفه‌ای در خصوص یک بیماری برنامه‌ریزی کنند و راه‌های پیشگیری و درمان و همه جنبه‌های مربوط به آن را بررسی کنند و با توجه به شرایط کشور تصمیم به این بگیرند که چه اقداماتی باید انجام شود.

جمالی همچنین با بیان اینکه متاسفانه تعریف بیماری خاص و نادر در برخی موارد اشتباه گرفته می‌شود، ادامه داد: به زودی از سند ملی اوتیسم رونمایی می‌شود و امیدواریم قدم به قدم بتوانیم در پیشگیری و درمان پیشرفت داشته باشیم.

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه شیوع اوتیسم به دلیل عدم غربالگری در کشور در حال افزایش است و امید است با این سند بتوانیم در پیشگیری و درمان پیشگام باشیم.

در ادامه این نشست، رییس دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان نیز با اشاره به وجود 14 سمن در استان زنجان، خاطرنشان کرد: مردم باید در کنار سازمان‌های مردم‌نهاد باشند و همواره این اعتقاد باید وجود داشته باشد که حوزه سلامت نیاز به مشارکت مردمی دارد. مردم شریک واقعی حوزه سلامت در نیل به اهداف آن است.

وی همچنین ادامه داد: طی سال‌ها سازمان‌های مردم‌نهاد استان به بلوغ رسیده‌اند و امید است با تلاش‌های مسئولان بتوانند مشکلی از مشکلات حوزه سلامت را حل کنند.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: