به گزارش آراس: علیحسین حسینزاده دوشنبه در گفت وگو با خبرنگاران اظهار داشت: این مساله که دانش آموزان به دلیل نبود امکانات آموزشی از مدرسه باز بمانند و ترک تحصیل کنند، به هیچ عنوان از آموزش و پرورش قابل پذیرش نیست و این دستگاه موظف است مشکلات مربوط به مدارس را که زمینه ترک تحصیل دانش آموزان را به وجود میآورد، اعم از سرویس ایاب و ذهاب و وسایل سرمایشی و یا مشکلات مدارس و... را در شورای آموزش و پرورش مطرح کند تا درباره آنها تصمیم گیری شود.
وی با اشاره به اینکه این مشکلات تاکنون در شورای آموزش و پرورش مطرح نشده، افزود: با توجه به اینکه همه دستگاه های اجرایی عضو این شورا هستند، می توان اعتبارات لازم را برای رفع این مشکلات تصویب کرد.
حسینزاده همچنین گفت: مشکل بازماندگی از تحصیل یکی از مسائل دانشآموزان استان در مقطع ابتدایی بوده که برای کاهش تعداد این افراد، طرح بازگشت کودکان بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش از ۲ سال پیش در خوزستان آغاز شده است.
وی افزود: آموزش به همه کودکان در مقطع ابتدایی در سراسر کشور، حتی در دورترین نقاط فراهم است و باید زمینه حضور همه کودکان در کلاسهای درس فراهم شود.
حسینزاده با اشاره به همکاری سمن ها و بسیج با استانداری برای شناسایی کودکان بازمانده از تحصیل، اظهار داشت: در سال نخست طرح، یک هزار و ۱۰۰ نفر و پارسال ۲ هزار نفر کودک بازمانده از تحصیل به کلاسهای درس بازگشتند و مراحل پیشرفت تحصیلی آنها نیز رصد میشود.
یک هفته پیش نامه فاطمه زبیدی دانشآموز کلاس اول راهنمایی، اهل روستای سودان بخش غیزانیه اهواز، در فضای مجازی به صورت گسترده منتشر شد که گفته بود به دلیل نبود سرویس ایاب و ذهاب دیگر نمیتواند به مدرسه برود. اگر چه مشکل سرویس دانشآموزان این روستا که ۳۰ دانش آموز دارد با همکاری شرکت فولاد حل شد اما به گفته رسول ساکی بخشدار غیزانیه، بیش از ۲۰۰ دانش آموز این بخش که در ۳۵ روستا ساکن هستند به دلیل نبود سرویس ایاب و ذهاب در آستانه ترک تحصیل هستند. این در حالیست که شرکت مناطق نفتخیز جنوب که در قالب مسئولیت های اجتماعی خود متعهد شده بود سرویس مدارس کودکان این بخش را تامین کند، به مسئولیت خود عمل نکرده است. بخش غیزانیه در شرق اهواز، بیش از ۸۰ روستا و در حدود ۲۵ هزار نفر جمعیت دارد، بیش از۴۰۰ حلقه نفت و بزرگترین تاسیسات نفتی کشور در این بخش در منطقه ای موسوم به «کریت کمپ» قرار دارند.
ترک تحصیل دانش آموزان روستایی در خوزستان به دلیل نبود سرویس ایاب و ذهاب در بخش اسماعیلیه اهواز، شهرستان کارون و اخیرا در دهستان عنافچه شهرستان باوی که پل شناور آن چندین ماه شکسته است، نیز گزارش شده است اما اداره کل آموزش و پرورش خوزستان تاکنون نسبت به این مساله واکنشی نشان نداده است.