به گزارش آراس- ریس انجمن هنرهای تجسمی خوزستان در این خصوص گفت: این کارگاه که با حضور 17 نفر از هنرمندان عضو انجمن برگزار شد به موضوعاتی از جمله بحث و گفتوگو گو پیرامون پیدایش، اهداف و سیر تکاملی گرافیتی، مرور انواع سبکها و تفاوت آنها و نیز بررسی تکنیکها و اجرای آنها پرداخت.
محمد عدیلیپور افزود: در این کارگاه 2 هنرمند گرافیتی با بیش از 10 سال سابقه حرفهای از تهران به عنوان مدرس حضور داشتند.
همچنین دبیر انجمن هنرهای تجسمی خوزستان با اشاره به این که هنر گرافیتی فراتر از هر مرزی جریان دارد اظهار داشت: اساتید دعوت شده به این کارگاه تجربه اجرای گرافیتی بر روی دیوارهایی در شهرهای تهران، شیراز و نیز کشورهای ایتالیا و آلمان را داشتهاند.
رضا دیلمی خاطرنشان کرد: در این کارگاه که بیش از شش ساعت به طول انجامید، پس از ارایه و بحث تٸوریک در خصوص تاریخچه گرافیتی در ایران و جهان، به تکنیک های عملی و معرفی ابزارهای اجرا پرداخته شد. در ادامه هنرمندان عضو انجمن هرکدام بر روی پنلهای از پیش ساخته شده تمرین و اجرا کردند.
دبیر انجمن هنرهای تجسمی خوزستان عنوان کرد: در پایان این کارگاه هر دو استاد گرافیتی دو اثر را بر روی دیوار برای حاضرین خلق کردند.
به گفته رییس انجمن هنرهای تجسمی خوزستان: طبق برنامهریزیهای انجام شده به زودی روی دیوارهای شهر شاهد آثار جدید گرافیتی خواهیم بود.
به گزارش ایسنای خوزستان، دیوارنگاری یا گرافیتی به تصویر کردن نقشها، اشکال، حرفها، نشانهها، نمادها، الگوها و کلمهها بر روی دیوارها یا هر مکان عمومی که بتوان از آن به عنوان مکانی برای نوشتن، نقاشی، کندهکاری و خطکشی کردن استفاده کرد گفته میشود.
برای ثبت نام کردن تو این کلاس ها باید کجا مراجعه کنیم؟
شرایطش چیه؟