کد خبر: ۳۱۱۰۴
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۷ - ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
آراس- دهمین همایش ملی سالانه تصویربرداری بیماری های زنان با حضور جمعی از پزشکان این رشته از سراسر کشور ، روز سه شنبه در اهواز آغاز به کار کرد.
به گزارش آراس: دبیر علمی همایش سه شنبه در آیین گشایش این همایش بیان کرد: امیدواریم این همایش، امسال نیز مانند دوره های گذشته در روند رشد آموزشی و ارتقای خدمات دهی در استان مفید باشد. 
دکتر احمد سلطانی شیرازی افزود: امروز با تمام امکانات و تجهیزات از جمله ام آر آی ، پت اسکن(تصویربرداری پزشکی هسته ای )، رادیوتراپی و بخش های پیشرفته پاتولوژی، مراحل اولیه تومورها را در خوزستان به درستی تشخیص می دهیم. 
وی افزود: پیشتر بیماران برای انجام ماموگرافی ناچار بودند به تهران عزیمت کنند اما اکنون در استان دستگاه های ماموگرافی پیشرفته در بیش از 40 مرکز فعال است و حدود 10 مرکز پیشرفته ام آر ای وجود دارد. 
سلطانی شیرازی بیان کرد: در بخش های آموزشی 30 تا 40 نفر در حوزه تخصص رادیولوژی آموزش می بینند و بازخورد آن فارغ التحصیل شدن سالانه 40 تا 50 رادیولوژیست است. 
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به محورهای همایش امسال اشاره کرد وگفت:از آنجا که محدودیت در بررسی اکو جنین در خوزستان وجود دارد یک روز از همایش به این موضوع اختصاص یافت تا در راستای کاهش این محدودیت ها بررسی لازم صورت گیرد. 
سلطانی شیرازی اضافه کرد: بررسی آنومالی های (ناهنجاری) جنینی از دیگر محورهای این همایش است چون تولد هر نوزاد معلول هزینه زیادی به خانواده و دولت تحمیل می شود اما اگر با سونوگرافی به موقع تشخیص داده شود هزینه ها کاهش می یابد. 
وی بیان کرد:در همایش امسال از افراد متخصص و با تجربه در زمینه تشخیص ضایعات جنینی با استفاده از ام آر ای بهره گرفتیم چون در برخی مواقع سونوگرافی به تنهایی تعیین کننده نیست. 
وی گفت: استفاده از روش های تشخیص ژنتیک نیز در این همایش مورد بحث است و آزمایشگاه های ژنتیک برای غربالگری و تشخیص پیش از تولد کمک کننده است. 
سلطانی شیرازی بیان کرد: در شرایط فعلی، مراکز تصویرداری تلاش کرده اند سطح سرویس خود را کاهش ندهند ولی ادامه این کار ممکن است برای همیشه میسر نباشد. 
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ادامه داد: لازم است مسئولان دانشگاه و کشور سیاست های خاصی را اتخاذ کنند تا در خدمات دهی خللی ایجاد نشود. 
وی افزود: استفاده از تصویربرداری ، یکی از روش های اجتناب ناپذیر در تشخیص به موقع است. 
رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز نیز گفت: مشکلات و مسایل اقتصاد درمان را باید جدی بگیریم و استفاده بهینه از امکانات و تجهیزات در جایگاه واقعی و صحیح کمک کننده است. 
دکتر ایرج نظری در خصوص ضرورت استفاده از برخی امکانات تصویربرداری و افزایش استفاده از آنها از جمله اکو قلب برای جنین افزود: این کار باید بر اساس استاندارد و نیاز صورت گیرد. 
وی بیان کرد: باید بررسی مقایسه ای در قالب پایان نامه صورت گیرد که پیش از افزایش درخواست برای انجام اکو قلب جنین و پس از آن چه میزان تفاوت در تشخیص و درمان بیماری های مادرزادی قلبی ایجاد شده است. 
همایش تصویربرداری بیماری های زنان 30 بهمن تا سوم اسفند با همکاری دانشگاه های علوم پزشکی کشور و انجمن رادیولوژی ایران در سرسرای شهدای دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ادامه دارد. 
هدف اصلی از برگزاری این همایش ارتقای سطح علمی و امکانات پیشگیری و تشخیص به موقع در بیماری های زنان و مامایی است. 
حدود 300 پزشک در این همایش شرکت دارند و برگزاری کارگاه و پنل از جمله برنامه های این همایش است. 
این همایش ملی همه ساله در اهواز برگزار می شود. 
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: