کد خبر: ۲۸۸۰۴
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۵ - ۱۰ مهر ۱۳۹۷
معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز:
آیین افتتاح سرای محله کیانشهر و ساختمان اداری منطقه دو با حضور شهردار اهواز و مسئولان شهری و استانی برگزار شد.
به گزارش آراس، حجه الاسلام جاسم موسی پور در این مراسم با تاکید بر لزوم تکمیل زیرساخت های فرهنگی گفت: وجود اماکن فرهنگی همچون اکسیژن برای یک جامعه ضروری است اما متاسفانه بهره برداری از این پروژه ها از جمله فرهنگسراها با مشکلات بسیاری روبه رو است.

عضو شورای اسلامی شهر اهواز با تاکید بر اینکه باید به سمت تقویت اماکن فرهنگی گام برداریم از ساخت فرهنگسراها به صورت مشارکتی در سایر شهرهای کشور خبر داد.

وی تاخیر چند ماهه در بهره برداری فرهنگسرای کیانشهر را نبود کابل برق عنوان کرد و افزود: اگر مشارکت مردمی نبود این فرهنگسرا به بهره برداری نمی رسید.

حجت الاسلام موسی پور گفت: مشکلاتی از این دست در سایر سراهای محله همچون کوی فرهنگیان و کوی رمضان نیز وجود دارد درحالی که تقریبا بیشتر کارهای مربوط به پروژه ها به اتمام رسیده و آماده بهره برداری هستند ضمن آنکه متاسفانه فرهنگسرای عین دو که یک پروژه دولتی است با پیشرفت فیزیکی بالا غیرفعال است و از استاندار و فرماندار درخواست می کنیم که جهت تکمیل پروژه دستورات لازم را ابلاغ کنند. 

رییس کمیسیون فرهنگی شورای شهراهواز با بیان اینکه فرهنگسراها باید توسط مردم اداره شوند، افزود: نگهداری از این مراکز مهم تر از ساخت آنها است.

معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز نیز گفت: نزدیک به سیزده سال است که مهندس کتانباف را می شناسم. کارهایی که وی در شهرداری تهران و اهواز انجام داده باعث افتخار است. اما متاسفانه همیشه برای هر نیرویی که به استان آمده تا کار کند مشکل ایجاد کردند و این اصلا برای استان خوزستان و شهر اهواز مطلوب نیست.

نوذر درستان افزود: ما قدر افرادی که می‌خواهند در این شهر و فضا با توجه به مرزی بودن، گرما، آلودگی هوا، گردو خاک و آلایندها کار کنند و فضای جالبی نیست را نمی‌دانیم.

وی ادامه داد: کتانباف بیشترین توان خود را صرف توسعه مناطق حاشیه‌شهر اهواز کرده که بسیار تحسین برانگیز است. کارهایی که در ملاشیه و علی آباد انجام شده است کارهای کمی نیست و باید قدر دان باشیم. در کشورهای پیشرفته، شهردار مسئول اصلی شهر است و از جایگاه بسیار بالایی برخوردار است.

معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در ادامه تصریح کرد: نقش مردم در حوزه سلامت بسیار مهم است و سازمان‌های مردم‌نهاد نقش اصلی را در این بخش ایفا می کنند. ما ۲۷۰ سازمان مردم نهاد در استان داریم که بین ۳۰ تا ۱۰۰ درصد در حوزه سلامت نقش دارند.

انتهای پیام/
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: