به گزارش آراس: کمیته امداد استان تهران و و مرکز ارائه خدمات و مراقبتهای بالینی در منزل سلامت با هدف برگزاری دورههای آموزشی در جهت ارتقاء سطح دانش و توانمندسازی قشرها آسیبپذیر جامعه تفاهم نامه همکاری امضا کردند.
براساس این تفاهم نامه طرفین به همکاری در جهت ارائه خدمات علمی، آموزشی، مهارتی و اشتغال به جمعیت هدف، برنامهریزی مناسب در جهت اجرایی کردن مفاد قرارداد در زمان اجرا و نظارت و ارزیابی کافی بر میزان پیشرفت و رفع موانع اجرایی تفاهم متعهد شدند.
آموزش تعدادی از افراد معرفی شده که صلاحیت شرکت در دوره آموزشی آن مرکز را دارند، اشتغال افراد معرفی شده بر اساس شرایط اعلام شده بدون اخذ وجه از اقداماتی است که طی یک سال مدت تفاهم نامه اجرایی خواهد شد.
محسن ولیئی، مدیرکل کمیته امداد استان تهران در آیین امضای تفاهم نامه همکاری با بیان اینکه یکی از رویکردهای اصلی این نهاد توانمند سازی مددجویان تحت حمایت است هدف از برگزاری این دورههای آموزشی را تربیت نیروی متخصص برای بازار کار و خود کفایی مدد جویان بیان کرد.
وی به نامگذاری سال جاری توسط مقام معظم رهبری به نام سال «اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال» اشاره کرد و گفت: لازمه تحقق شعار سال، توجه ویژه به آموزشهای مهارتی نیازمندان و افراد جویای کار است و گفتمان مهارت آموزی باید در جامعه توسعه یابد.
ولیئی افزود: سال گذشته بیش از هشت هزار و ۶۰۰ نفر از مددجویان تحت حمایت این نهاد در استان از خدمات دورههای آموزشی کوتاه مدت و بلند مدت بهرهمند شدند.
مدیرکل کمیته امداد استان تهران با اشاره به ارائه بستههای تشویقی به کارفرمایان به ازای ایجاد اشتغال برای مددجویان و فرزندان مددجو، تصریح کرد: کمیته امداد در قالب بستههای تشویقی، حق بیمه سهم کارفرما را طی مدت دو سال برای ایجاد انگیزه در کارفرمایان و کارآفرینان برای به کارگیری و استخدام مددجویان پرداخت میکند.
وی در خصوص شیوه پرداخت حق بیمه سهم کارفرما توسط کمیته امداد بیان کرد: پرداخت ۱۰۰ درصد حق بیمه سهم کارفرما در سال اول و ۵۰ درصد در سال دوم و همچنین پرداخت هزینه برگزاری دورههای آموزشی و مهارتی جهت کارجویان، متناسب با نیاز کارفرما پیش از آغاز به کار مددجو از جمله اقدامات تشویقی کمیته امداد برای کارفرمایان است.