جلسه ی شورای اداری شهرداری اهواز با حضور سید خلف موسوی شهردار اهواز، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور، مدیران بهداشت شرق و غرب اهواز، مدیرکل دیوان محاسبات اداری خوزستان، برخی از اعضای شورای اسلامی شهر، معاونین و مدیران شهرداری برگزار شد.
در این جلسه شهردار اهواز با تسلیت حادثه ی دردناک از دست دادن همکاران فداکار، جان برکف و بی ادعای سازمان آتش نشانی شهرداری تهران که جانشان را برای حفظ آرامش و جان و مال دیگران از دست دادند گفت: در هنگام بروز حوادث سهمگین، قشری که خود را در معرض خطر قرار می دهد، قشر امدادگر و به خصوص آتش نشان است. کسانی که عاشقانه این کار را انتخاب کرده اند و عاشقانه هم وارد خطر می شوند.
سید خلف موسوی ضمن گرامی داشتن یاد و خاطره ی شهدای این حادثه گفت: به یکپارچگی و وحدت ملت خودمان افتخار می کنیم. از زمان بروز این حادثه، غیرت دینی، ملی و شرعی تک تک ایرانیان به جوش آمد و همه به سمت ایستگاههای آتش نشانی مراجعه و ابراز همدردی می کردند. این برای ما به عنوان خدمتگزاران مردم مایه ی افتخار و مباهات است که به مردمی خدمت می کنیم که قدر خادمان خود را می دانند.
وی به ابعاد دیگر حادثه ی پلاسکو اشاره کرد و اظهار داشت: همانگونه که بزرگان کشور هم اشاره کردند، این زنگ خطری است برای ما که آماده ی مقابله با حوادث باشیم. در هنگام بروز چنین حوادثی، علاوه بر ستاد بحران، شهرداری باید هوشیار و آمادگی مواجهه با حوادث را داشته باشد.
موسوی به معاونت خدمات شهری دستور داد از طریق اداره بحران مانورهای امداد و نجات را در مناطق مختلف شهر اهواز در فواصل زمانی معین برگزار نماید.
شهردار اهواز با اشاره به اینکه در حوادث غیرمترقبه مهمترین موضوع زمان است اظهار داشت: در هنگام بروز اتفاقات، نیروی آتش نشان شهرداری اهواز ظرف مدت 4 دقیقه به محل می رسند و از این بابت این امر از سوی کارشناسان وزارت کشور مورد تقدیر قرار گرفته است. اما نباید قانع باشیم بلکه باید از طریق گسترش امکانات، تجهیزات، احداث و استقرار ایستگاههای آتش نشانی این زمان را باز هم کاهش دهیم.
در ادامه ی جلسه موسوی به موضوع درخواست معاونت بهداشت و درمان دانشگاه جندی شاپور از شهرداری اهواز در خصوص معرفی و در اختیار قرار دادن اراضی با کاربری بهداشت و درمان جهت احداث مراکز و پایگاههای سلامت و درمانی اشاره کرد و ضمن استقبال از این طرح گفت: اینگونه زمینها یا مالکیت خصوصی دارند یا دارای مالکیت دولتی یا شهرداری هستند.
وی افزود: در صورت داشتن مالکیت شخصی برای حمایت از طرح گسترش ساخت و ساز پایگاههای سلامت، شهرداری می تواند صدور پروانه را منوط به اخذ مجوز به معاونت بهداشت و درمان کند و در صورتیکه این زمینها متعلق به دولت است دولت باید به معاونت بهداشت واگذار نماید و اگر متعلق به شهرداری باشد، شهرداری با نرخ مصوب و پس از تایید شورای اسلامی شهر و طی فرآیند قانونی آن را در اختیار معاونت بهداشت و درمان دانشگاه جندی شاپور قرار می دهد.
شهردار اهواز به مدیران مناطق دستور داد در این زمینه همکاری های لازم را با معاونت بهداشت و درمان علوم پزشکی انجام دهند و در زمینه ی آگاهی سازی شهروندان در خصوص سلامت و درمان نیز همچون گذشته، همکاری لازم با مراکز بهداشت صورت گیرد.
در ادامه سیدخلف موسوی خطاب به مدیران مناطق تاکید کرد: هم اکنون در آستانه ی پایان سال و فرارسیدن فصل بهار هستیم. باید کلیه ی میادین و اماکن عمومی با همکاری سازمان پارکها به صورت وسیع با طرح های نو دارای پوشش گیاهی متنوع شوند و شادابی و نشاط اجتماعی را برای شهروندان به ارمغان بیاورند. کلیه ی پارکها نیز باید از نظر مبلمان، تجهیزات بازی، روشنایی و سایر امکانات آماده باشند.
وی همچنین به موضوع المانها و آبنماها اشاره کرد و گفت: نصب المانها باید با هماهنگی کمیته ی المان صورت گیرد و در این خصوص هیچ تاخیری پذیرفته نیست و کلیه ی آبنماها باید تا پایان سال فعال شوند.
شهردار اهواز به مرحله ی جدید پروژه ی نهضت آسفالت اشاره و تصریح کرد: تا پایان سال در کلیه ی خیابانهای اصلی باید ترمیم و بهسازی آسفالت صورت گیرد و کلیه ی مناطق اکیپ لکه گیری را فعال کنند و در صورت لزوم با هماهنگی معاونت فنی و عمرانی پیمانکار بگیرند.
شهردار اهواز در پایان با اشاره به ارسال بودجه سال 96 شهرداری به شورای اسلامی شهر اهواز خاطرنشان کرد: این بودجه بسته شده است و کلیه ی مدیران مناطق، موظف به حضور در کمیسیون برنامه و بودجه شورا و دفاع از بودجه ی خود به صورت شفاف هستند.
لازم به ذکر است شهردار اهواز در حرکتی نمادین به احترام آتش نشانان شهید حادثه ی مجتمع پلاسکوی تهران با لباس آتش نشانی در جلسه حضور یافت.