سیدخلف موسوی گفت:پاسخ گویی مدیریت شهری به شهروندان، نهاد شورا و سایر نهادهای نظارتی، جلوه ای از مردم سالاری دینی در یک عرصه محلی است،
بنابراین تعامل نهاد اجرا و نظارت یکی از راهبردهای اساسی شهرداری محسوب می شود.
شهردار اهواز ادامه داد:پیاده سازی اقتصاد مقاومتی در حوزه مالی شهرداری به معنای اتکاء به منابع داخلی، اعتماد به قدرت درون زای بومی و شهروند محوری است.
موسوی، مدیریت جهادی و شبانه روزی، خدمت بی منت، نبود فاصله بین مدیران و مردم، در دسترس بودن، مبارزه با فساد و دوری از محافل مافیایی را که در پی تحقق منافع گروهی یا شخصی هستند، از جلوه های اقتصاد مقاومتی در عرصه اجرا دانست و گفت: هیچ راهی برای توسعه شهر به جز مشارکت بخش خصوص در مدیریت شهری وجود ندارد.
وی به تدوین لایحه مدیریت واحد شهری اشاره کرد و اظهار داشت: در این لایحه همزمان با افزایش وظایف شهرداری ها باید اختیارات و حقوق تازه ای برای مدیریت شهری پیش بینی شود و امیدوارم در نهایت شاهد متنی عملیاتی، راهگشا و غیرتشریفاتی باشیم.
سیدخلف موسوی در ادامه بر لزوم ارائه تفریغ بودجه 94 شهرداری در زمان مقرر به شورای اسلامی شهر اهواز تاکید کرد و گفت: هدف و تلاش های ما بر شفاف سازی سیستم مالی و اجرایی شهرداری متمرکز شده است و البته این کار سختی است و باید علی رغم داشتن هزینه هایی که این کار دارد، آن را به طور کامل انجام دهیم.
شهردار اهواز که در جمع مدیران مناطق شهرداری سخن می گفت، پرداخت به موقع حقوق و مطالبات نیروی انسانی را از وظایف جدی مدیران مناطق شهرداری دانست و اظهار داشت: سه ماه پایانی سال 94 بر اساس بازنگری و آسیب شناسی صورت گرفته، 6 پیمانکار برای آسفالت، لکه گیری و زیرسازی معابر و خیابان های فرعی و اصلی مناطق شهر انتخاب شد که به تدریج در حال آغاز به کار هستند و امیدواریم بتوانیم با نظارت معاونت فنی و مدیران مناطق، رضایتمندی عمومی را پس از اجرای کامل این قراردادها در بحث آسفالت معابر جلب نماییم.
موسوی در پایان گفت: خدمات شهرداری و اقدامات مدیریت شهری باید برای شهروندان ملموس باشد و مدیران مناطق موظفند همه توان خود را برای خدمت رسانی بکار گیرند.