در پایان یک سفر دلچسب، هیچ چیزی بدتر از صرف آخرین وعده غذایی در کاغذهای روغنی و با وضعیت نامرتب در سالن انتظار فرودگاه نیست. اصلاً وقتی که قرار است در تمام مدت سفر به شما خوش بگذرد، پس چرا آخرین غذا در راه برگشت به خانه را هم در یک رستوران رؤیایی نخورید؟ ما هفت رستوران در فرودگاه های بینالمللی یا در هتل های مجاور آنها را انتخاب کرده ایم که واقعاً عالی هستند. تمام آنها نه تنها غذاهای خوبی سرو می کنند، بلکه از هیاهوی فرودگاه های بینالمللی هم می توانید برای مدتی در امان باشید. اما همانطور که اشاره شده، بسیاری از این رستوران ها، پشت دروازه های بازرسی و حراست واقع شده اند، بدین معنی که تنها مسافران دارای بلیت می توانند در آنها به صرف غذا بپردازند. با الی گشت همراه باشید تا بیشتر از این موضوع بدانیم.
رستوران Plane Food در فرودگاه هیترو در لندن
مکان: ترمینال ۵ (بعد از قسمت بازرسی)
ویژگی ها: نخستین رستوران فرودگاهی که آشپز معروف، گوردون رمزی (Gordon Ramsay) آن را تأسیس کرده و با پنجره هایی که اطراف آن نقاشی های زیبایی دیده می شود، حال و هوایی هنری به آن داده است. از خود پنجره ها هم مسیرهای فرودگاهی پیدا هستند. در صورتی که پروازتان تأخیر داشته باشد، می توانید با حضور در این رستوران با خیال راحت به انتظار بنشینید. منوی رستوران Plane Food هم بسیار متنوع است: سالاد، ریزوتو، استیک و نیز غذاهای دریایی. اگر زمان زیادی ندارید، می توانید با ۱۲.۹ پوند (۲۱.۶۲ دلار)، یک غذای حاضری میل کنید که شامل پیشغذا، غذای اصلی و دسر است. حتماً هم پروازی های شما از شنیدن اینکه در رستوران Plane Food، چیزکیک تارت با توت فرنگی میل کرده اید، به شما حسادت خواهند کرد! یادتان باشد که از دیدن حق انعام و نیز مبلغی که برای صندلی نفرات در صورت حساب شما درج می شود، تعجب نکنید. به همین خاطر توصیه می کنیم قبل از رفتن به رستوران Plane Food، میز و صندلی رزرو کنید.
رستوران One Flew South در فرودگاه بینالمللی هارتسفیلد جکسون در آتلانتا
مکان: سالن E، داخل ناحیه فروشگاهی (بعد از قسمت حراست)
رستوران One Flew South در فرودگاه
ویژگی ها: نخستین رستوران در فرودگاه شلوغ آتلانتا با نام One Flew South، هدیه ای خدایی است برای کسانی که پروازشان با تأخیر روبرو شده و لازم است بعد از صف بازرسی، خستگی در کنند. عکس های دیواری از جنگل های جورجیا به همراه سقف ها و کف های ساخته شده از چوب کاج، همگی، جو راحت و زِن مانندی به این رستوران می بخشند. منوی رستوران One Flew South که ترکیبی است از غذاهای جنوبی امریکا و غذاهای آسیایی، ممکن است در ابتدا عجیب به نظر برسد. البته سرآشپز دوانی ناتر (Duane Nutter)، آن را ترکیبی جنوبی-بینالمللی (Southernational) مینامد. در این رستوران می توانید یک ساندویج یا یک بشقاب thyme-rubbed pork belly، یا اژدهای سرخشده (شامل مارماهی کبابی، خیار و برگ شیسو)، یا غذای ژاپنی ساشیمی سفارش بدهید.