شهردار دزفول در محل تالار نیایش این شهر، اظهار کرد: در تاریخ ۲۶ فروردین امسال سیل مخرب خسارات بسیار سنگینی را به دزفول و به ویژه ساحل شرق و غرب وارد کرد که همه تلاش مدیران شهری سابق و فعلی را بر باد داد.
«محمدرضا کرمی نژاد» افزود: سیل بیش از ۱۰ ساعت از ساعت ۵ صبح تا ۵ عصر طول کشید و مشکلات فراوانی ایجاد کرد. شهرداری با تمام توان شروع به بازسازی و برطرف کردن خسارات وارده کرد ولی تاکنون هیچ اعتباری از این بابت دریافت نشده است که توقع داریم این موضوع پیگیری شود.
وی گفت: بالاترین خسارت سیل در دزفول و به تاسیسات و فضاهای مربوط به شهرداری وارد شد و تفرجگاه های ساحلی این شهرستان را که محل تفریح مردم دزفول و خوزستان بود، از بین برد.
شهردار دزفول در ادامه بیان کرد: بیش از ۷ سال است که اتوبوسی به خیلی از شهرها داده نشده است. ناوگان اتوبوسرانی دزفول فرسوده است و هزینه ها هم در این بخش بسیار سنگین هستند؛ تعداد زیادی از اتوبوس های این شهر کاملا خراب شده اند که امید داریم این مساله نیز پیگیری شود. دنبال دریافت وام هستیم و هر اتوبوس بیش از ۵۰۰ میلیون تومان هزینه در بر خواهد داشت.
کرمی نژاد گفت: تجهیزات آتش نشانی دزفول با مشکل مواجه است؛ قیمت یک نردبان ۴ میلیارد تومان است و نبود یک نردبان آتش نشانی در یک شهر، مشکلی اساسی است.
وی همچنین اظهار کرد: ۳ مشکل مهم دزفول سایت انتقال مشاغل مزاحم، جابجایی میدان میوه و تره بار و ترمیم جاده محمد بن جعفر (ع) است که در این ۳ موضوع، با تغییر کاربری مواجه شده ایم که هزینه های سنگینی را به ما تحمیل کرد که انتظار داریم اداره کل امور شهری و معاونت عمرانی استانداری، از طریق رایزنی و برگزاری جلسه با سازمان کشاورزی، آن را حل کنند.
شهردار دزفول بیان کرد: مشکلی بین دزفول و اندیمشک وجود دارد که مربوط به تصویب و بازنگری طرح جامع است که ۷ سال می گذرد که معطل مانده است. آخرین طرح جامع دزفول مربوط به سال ۱۳۶۷ است؛ کارهای این طرح ها انجام شده، ولی کمیسیون ماده ۵ به سختی تشکیل می شود که این مشکل دو شهر دزفول و اندیمشک با پیگیری و به دست اداره کل امور شهری قابل حل و برطرف شدن است.
محمدرضا کرمی نژاد با بیان اینکه امسال وضعیت درآمدی شهرداری دزفول نسبت به سال های قبل بسیار بدتر شده است، عنوان کرد: در سال ۹۲، ۲ هزار و ۲۰۰ پروانه داشتیم، در سال ۹۳، یک هزار و ۲۰۰ و در سال ۹۴، ۵۰۰ پروانه، و این عدد امسال ۷۰ پروانه بوده است.
وی اضافه کرد: درآمد شهرداری ها بیشتر از محل ساخت و ساز و صدور پروانه است و در دزفولی که شهری پُررونق از نظر ساخت و ساز است، درآمد بسیار پایین آمده که درخواست داریم از محل اعتبارات تملک دارایی ها به شهرداری ها کمک شود. در سال های گذشته اعتبار چندانی به شهرداری ها تخصیص داده نشده که امید داریم امسال این مساله حل شود تا قدری از حجم مشکلات رهایی پیدا کنیم.