به گزارش آراس: مهدی رفیعیدهکردی در جلسه ستاد برنامهریزی اردوگاههای استان با تاکید بر لزوم استفاده موثر از اردوگاههای دانشآموزی، اظهار کرد: اردوگاههای دانشآموزی ظرفیتهای فراوانی در راستای کمک به پیشبرد اهداف آموزش و پرورش دارند. باید از همه این ظرفیتها برای ارتقای شاخصهای پرورشی تربیتی دانشآموزان استان استفاده کرد.
وی با اشاره به لزوم توجه به مدیریت اقتصادی در بخشهای عملکردی آموزش و پرورش، توضیح داد: مهمترین بخش مبانی نظری علم نوین مدیریت، توجه به بازده و کارآمدی اقتصادی مجموعه های مدیریتی است. آموزش و پرورش نیز باید به دنبال ارتقای بهرهوری در حوزههای مختلف مدیریتی باشد.
معاون پرورشی و فرهنگی ادارهکل آموزش و پرورش خوزستان با بیان اینکه مهمترین کارکرد اردوگاههای دانشآموزی، آموزش مهارتهای زندگی اجتماعی است، خاطرنشان کرد: دانشآموزان در محیط اردوگاهی میتوانند مهارتهای زندگی را از مربیان خود فرا بگیرند و با استفاده از ظرفیتهای اردویی، آموزههای تربیتی را بیاموزند.
رفیعی گفت: ۱۰۳ هکتار فضای اردوگاهی در قالب ۱۰ اردوگاه فعال دانشآموزی در استان وجود دارد و ما به دنبال توسعه کمی و کیفی این فضاهای فرهنگی و تربیتی در خوزستان هستیم.
وی افزود: مجموعه تعلیم و تربیت خوزستان از همه ظرفیتهای موجود در راستای ارتقای شاخصهای کیفی اردوگاههای دانشآموزی استفاده خواهد کرد.