کد خبر: ۱۶۴۸۳
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۶ - ۲۰ بهمن ۱۳۹۵
آراس: پوستچی گفت: در ده ماهه سال ۹۵ در زندان‌های سراسر استان خوزستان نزدیک ۸۰ هزار مورد خدمات ویزیت توسط پزشکان برای زندانیان انجام شده که از این تعداد، ۵۰۰۲ مورد ویزیت توسط پزشکان متخصص، فوق متخصص یا روانپزشک انجام شده است.
به گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان به نقل از روابط عمومی سازمان زندان‌ها، رضا پوستچی مدیرکل زندان‌های استان خوزستان در تشریح عملکرد حوزه بهداشت و درمان زندان‌های استان در ده ماهه گذشته از سال جاری گفت : زندانی از بدو ورود به زندان و معرفی به قرنطینه بهداشتی تحت پوشش خدمات بهداشت و درمان و آموزش سلامت قرار می‌گیرد و این خدمت تا پایان مدت زمان حضور وی در زندان تداوم دارد.
وی به اهمیت سلامت و بهداشت و درمان در زندان به عنوان یکی از مهمترین اولویت‌های اجرایی زندانبانی پرداخت وگفت: با معرفی زندانی به زندان به مدت ۳ تا ۷ روز در قرنطینه بهداشتی نگهداری می شود که شناسایی تشخیص و آموزش‌های بیماریابی با انجام آزمایشات گوناگون از جمله خدمات این بخش است که در صورت محرز بودن بیماری وی، سریعاً سیر درمانی وی آغاز می‌شود.
وی با بیان اینکه با راه اندازی سیستم دارو و درمان کلیه فرایندهای درمانی یک زندانی بصورت مکانیزه ثبت خواهد شد افزود: در ده ماهه سال ۹۵ در زندانهای سراسر استان نزدیک ۸۰ هزار مورد خدمات ویزیت توسط پزشکان برای زندانیان انجام شده که از این تعداد، ۵۰۰۲  مورد ویزیت توسط پزشکان متخصص، فوق متخصص یا روانپزشک انجام شده است.
مدیرکل زندانهای خوزستان با مقدم دانستن بحث پیشگیری بر درمان؛ تصریح کرد: در مدت مذکور کادر درمانی و بهداشتی، ۴۸۰۳۵ نفر ساعت آموزش‌های پیشگیرانه در خصوص بیمارهای واگیر دار را برای زندانیان اجرا کرده اند، و همچنین آموزش‌های مبانی بهداشت فردی ، گروهی و بهداشت محیط از جمله دیگر آزموش‌ها در زندان بوده که تمامی زندانیان ورودی را تحت پوشش قرار داده است.
این مقام ارشد زندانهای استان خوزستان در ادامه با بیان اینکه در این مدت ۱۰۲۷۳ مورد تلقیح واکسن توام( دیفتری و گزاز) برای زندانیان تجویز شد ؛ گفت : ۲۳۸۰ واکسن هپاتیت ب نیز برای زندانیان بیمار تجویز و تزیق شد.
پوستچی افزود : درصد زیادی از زندانیان در بدو ورود به زندان دارای اعتیاد به انواع مواد مخدر هستند که با اجرای طرح درمان های نگهدارنده mmt نسبت به درمان آنها اقدام می شود در این خصوص از آغاز سال تاکنون ۱۴۱۹ نفر زندانی از خدمات متادون درمانی و کلنیک های مثلثی در زندانهای خوزستان بهره مند شده اند.
وی خاطر نشان ساخت : از سازمان ها و تشکلهای مرد نهاد نیز در راستای درمان افراد معتاد اقدام شده که تا پایان آذر ماه تعداد۷۴۲۱ نفر زندانی تحت خدمات درمان محور گروه های انجمن NA قرار گرفته اند.
مدیرکل زندان‌های خوزستان در خاتمه نقش زندان را در ارتقاء سلامت جامعه به واسطه ارائه خدمات متنوع گسترده و تخصصی سلامت، بهداشت و درمان بسیار حائز اهمیت برشمرد و گفت: انتظار این است که نهادهای متولی امر درمان استان، زندان را به مشابه شهری محصور و محدود قلمداد کنند که ارائه خدمات بهداشت و درمان به این قشر مانند آحاد جامعه که تکلیف است و بدانیم که سلامت زندان سلامت جامعه است.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: