کد خبر: ۱۰۴۱۴
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۰ - ۱۹ مهر ۱۳۹۵
معاون وزير بهداشت و رئيس سازمان غذا و دارو: ما بايد تا 10 سال آينده بتوانيم 1.5 ميليارد دلار صادرات دارو داشته باشيم.
به گزارش صبحانه پرس،رسول ديناروند در آستانه برگزاري دومين نمايشگاه بيمارستان‌سازي، تاسيسات و تجهيزات بيمارستاني بر ضرورت سرمايه‌گذاري‌هاي داخلي و خارجي در حوزه سلامت کشور، تاکيد کرد و گفت: صنعت داروسازي کشور براي اينکه بتواند به بيرون از مرزها برود، بايد در کنار خود رقيبان قوي را ببيند.
وي در ارتباط با وضعيت سرمايه‌گذاري‌هاي بخش خصوصي داخلي و خارجي در حوزه سلامت کشور، اظهار داشت: رقابت بين شرکت‌هاي توليدي در بازار داخلي روز به روز در حال سخت‌تر شدن است و برخي شرکت‌ها با استانداردهاي بسيار بالا در حال ورود به بازار ايران هستند که رقابت را براي ساير شرکت‌ها دشوار خواهد کرد.
وي با بيان اين مطلب که سياست وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو بعد از پسابرجام اين نبوده که مرزهاي واردات دارو را باز کند، گفت: سياست ما، سرمايه‌گذاري براي توليد دارو در کشور و صادرات از ايران است.
ديناروند افزود: کل بازار دارويي کشور در سال گذشته 12 هزار و 500 ميليارد تومان بود که از لحاظ ارزش ريالي 70 درصد مربوط به توليد داخل و 30 درصد وارداتي بوده است.
رئيس سازمان غذا و دارو با اعلام اينکه صادرات 150 ميليون دلاري دارو زيبنده کشور نيست، گفت: اين رقم از صادرات در مقابل يک ميليارد دلار واردات دارو خيلي قابل قبول نيست.
ديناروند از هدف‌گذاري براي رسيدن به تراز مثبت صادرات و واردات دارو در افق1404 خبر داد و گفت: برنامه‌ريزي ما براي رسيدن به تراز مثبت در سال 1404، ريل‌گذاري شده است.
وي از برنامه وزارت بهداشت براي حمايت از شرکت‌هاي دانش‌بنيان در زمينه صادرات دارو خبر داد و افزود: ما مصوب کرده‌ايم به ازاي هر يک ميليون دلار صادرات دارو، به اين شرکت‌ها ظرف سه ماه خارج از صف، پروانه توليد دارو بدهيم.
ديناروند ادامه داد: پس از مذاکرات هسته‌اي، شرکت‌هاي خارجي بزرگ در حال مذاکره با ايران هستند، بازار سلامت ايران براي سرمايه‌گذاري کشورهاي خارجي باز است و خوشبختانه کار شروع شده و شرکت‌هاي بزرگ آمادگي خود را براي سرمايه‌گذاري در ايران اعلام کرده‌اند.
رئيس سازمان غذا و دارو گفت: اميدواريم در آينده نزديک شاهد سرمايه‌گذاري بيشتر کشورهاي خارجي باشيم، زيرا ايران جاذبه‌هاي زيادي براي شرکت‌هاي بزرگ تجهيزات پزشکي دارد و ظرفيت و امکانات کشور ما مي‌تواند مورد توجه کشورهاي منطقه باشد.
ديناروند با تاکيد بر اينکه سياست ما باز کردن درهاي واردات نيست، گفت: با سرمايه‌گذاري‌هايي که در ايران در حال انجام است، انتظار داريم بازار دارو و تجهيزات پزشکي ايران طي 10 سال آينده به شدت رشد کند.
معاون وزير و رئيس سازمان غذا و دارو، اظهار داشت: بهترين راه حضور در بازار ايران، سرمايه‌گذاري در مراکز درماني، مراکز جامع سرطان، دياليز، غربالگري بيماري‌هاي صعب‌العلاج و ارائه خدمات تخصصي و فوق تخصصي است چرا که دولت از آن حمايت مي‌کند.
 دومين نمايشگاه بيمارستان‌سازي، تاسيسات و تجهيزات پزشکي با هدف آشنايي تجار و صنعتگران ايراني با آخرين فناوري‌هاي روز دنيا و جذب سرمايه‌گذاري‌هاي خارجي در اين حوزه، 27 تا 30 مهر در محل دائمي نمايشگاه‌هاي بين‌المللي تهران آغاز به کار مي‌کند.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: