کد خبر: ۵۸۰۶
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۷ - ۰۷ مرداد ۱۳۹۵
معاون فرهنگی، دانشجویی و امور مجلس وزارت بهداشت انجام "تست روانشناسی" و "ارزشیابی دیدگاه‌های دانشجویان" را دو برنامه مهم این معاونت در سال جاری عنوان کرد و گفت: براساس این برنامه تمام دانشجویانی که از مهر امسال وارد دانشگاه علوم پزشکی شوند مورد تست روانشناسی و ارزشیابی دیدگاهی قرار می‌گیرند.
صبحانه پرس_ دکتر محمدرضا فراهانی در گفت‌وگو با ایسنا، انجام مطالعات ارزش ها و نگرش ها از دیدگاه دانشجویان علوم پزشکی را از مهمترین برنامه‌های عملیاتی امسال معاونت فرهنگی وزارت بهداشت دانست و اظهار کرد: در زمینه مطالعه " ارزش‌ها و نگرش‌ها از دیدگاه دانشجویان" مطالعاتی در وزارت علوم به صورت پراکنده انجام شده بود. اما در وزارت بهداشت مطالعاتی به این شکل وجود نداشت. به طوری که در حال حاضر در اداره کل فرهنگی وزارتخانه، اداره مطالعات فرهنگی را ایجاد کردیم که این پروژه جزو برنامه‌ریزی‌های عملیاتی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت محسوب می شود.

وی در ادامه تصریح کرد: سال گذشته تعداد کثیری یعنی حدود 25 هزار نفر از دانشجویان علوم پزشکی را با 280 تست روانشناسی مورد بررسی قرار دادیم و در حال حاضر فاز اول این بررسی  به اتمام رسیده و داده های این تست نیز آنالیز شده است. اگر چه آخرین جمع‌بندی‌ها از مطالعات و اسناد این مطالعه آماده نیست و نتیجه فاز اول هنوز مشخص نشده اما فکر می‌کنم در همین ماه جمع‌بندی‌های نهایی صورت بگیرد و ما بتوانیم در این زمینه اطلاعات خوبی را منتشر کنیم.

دکتر فراهانی خاطرنشان کرد: برنامه "بررسی ارزش‌ها و نگرش‌ها" و "تست روانشناسی"  از جمله برنامه‌های عملیاتی در دانشگاه‌های علوم پزشکی امسال است که بر اساس آن بتوانیم وضعیت دانشجویان را از لحاظ فرهنگی و سلامت روان تحلیل کنیم و در صورت نیاز مداخلات لازم انجام بگیرد.

وی تاکید کرد: فاز دوم بررسی تست روانشناسی دانشجویان پزشکی نیز براساس فاز اول ممکن است پرسشنامه‌ها مورد بازنگری قرار بگیرد و از مهر سال جاری همه دانشگاه‌ها موظف هستند ورودی‌های خود را مورد تست روانشناسی قرار دهند. اگرچه سال گذشته براساس تست بین‌المللی که برخی سئوالات آن مطابق شرایط بومی کشور تغییر داده شد برای همه ورودی‌های جدید انجام گرفت اما امسال این تست به طور مداوم برای همه دانشجویان علوم پزشکی انجام خواهد شد.

معاون فرهنگی، دانشجویی و امور مجلس وزارت بهداشت درخصوص اعلام آمار متفاوت از اعتیاد دانشجویان پزشکی خاطرنشان کرد: زمانی که آمار و اطلاعات داده می‌شود اگر جزئیات آن اعلام نشود برداشت‌های متفاوتی صورت می‌گیرد. آمار 6.1 اعتیاد دانشجویان علوم پزشکی آماری است که اعتیاد دانشجویان را به یکی از مواد مخدر یعنی مشروبات الکلی، سیگار، روان‌گردان‌ها یعنی مجموع مواد مخدر را اعلام می‌کند. این بررسی در سال 92 صورت گرفته و تاکنون آمار جدیدی به دست نیامده است.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: