کد خبر: ۴۶۲۹۷
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۰ - ۲۶ آبان ۱۴۰۳
معاون دادستان:
معاون دادستان عمومی و انقلاب اهواز و سرپرست شوق زندگی دادسرای اهواز گفت: در تلاش هستیم که با اقدامات میان مدت، اهواز تبدیل به شهر بدون متکدی شود و تحقق این هدف، علاوه بر دستگاه‌های اجرایی به همراهی و همکاری اقشار مختلف مردم نیز نیاز دارد.
بابک عیوضی در حاشیه بازدید از اردوگاه ساماندهی آسیب‌دیدگان اجتماعی، اظهار کرد: یکی از آسیب‌های اجتماعی مورد گلایه شهروندان افزایش متکدیان است و در بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی و در قانون حمایت از اطفال و نوجوانان، به کارگیری اطفال و نوجوانان و بهره‌کشی از آن‌ها به هر عنوان خاص برای تکدی‌گری و کلاشی، جرم انگاری شده است.

وی افزود: در این قوانین، مجازات‌های متنوعی برای تکدی‌گری، بهره‌گیری و سوءاستفاده از اطفال و نوجوانان از جمله حبس، جزای نقدی و ضبط اموال به دست آمده از این راه پیش‌بینی شده است.

‎معاون دادستان عمومی و انقلاب اهواز گفت: انتظار بر این است با ایجاد اردوگاه و اقدامات انجام شده، دستگاه‌های متولی به تکالیف قانونی خود نسبت به جامعه واقف باشند تا در روزهای آینده شاهد کاهش این نوع آسیب اجتماعی در استان خوزستان باشیم.

‎عیوضی با بیان اینکه این اردوگاه با امکانات لازم گروه‌های هدف را پذیرش و پس از آن غربالگری می‌کند، گفت: افرادی به دنبال سوءاستفاده از کمک مردم هستند و با وجود دارایی و تمکن مالی از استان‌های دیگر برای تکدگری و کلاشی به استان خوزستان مراجعه می‌کنند شناسایی و به مبدا بازگردانده می‌شوند. همچنین تعدادی از این متکدیان به دفعات زیاد دست به این کار می‌زنند ‎که این افراد نیز به دستگاه قضایی معرفی و در چارچوب قانون با آنان برخورد خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه استان خوزستان به بهشت خیرین لقب گرفته است، افزود: متاسفانه این موضوع مورد سوء استفاده متکدیان دیگر استان‌ها قرار گرفته است.

عیوضی گفت: طبق برنامه‌ریزی، همه متکدیان سطح شهر اهواز جمع‌آوری و در اردوگاه آسیب‌دیدگان اجتماعی ساماندهی می‌شوند و پس از غربالگری، افراد نیازمند برای حمایت مالی به نهادهای حمایتی معرفی می‌شوند.




منبع؛ ایسنا
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: