کد خبر: ۴۵۲۱۴
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۱ - ۰۲ شهريور ۱۴۰۳
با شروع به کار کابینه ی چهاردهم، بحث انتخاب استاندار جدید خوزستان کم و بیش در فضای مجازی در حال شکل گرفتن است و همچنین گروه ها و طیف های مختلفی، به اظهارنظر در این زمینه می پردازند.
در خوزستان همیشه بعد از انتخابات ریاست جمهوری و شکل گیری کابینه دولت این بحث ها در نزد ما گرم بوده است.
لذا، چند وقت پیش در فضای مجازی یک عکس نوشته ی تخریبی علیه آقای دکتر کیانوش راد که سیاستمداری فرهیخته و نویسنده ای چیره دست است به اشتراک گذاشته شد که این عمل بسیار غیر اخلاقی و مغرضانه در واقع اهانتی به همه اهل علم و نخبگان خوزستان است که حق کنشگری و فعالیت سیاسی را جزو حقوق شهروندی خود می دانند و لذا، نخبگان و فعالان سیاسی باید صرف نظر از هر اختلاف دیدگاه و تفکری که دارند دلسوز و حامی یکدیگر باشند.
البته، بدون در نظر داشتن جنبه های اخلاقی این گونه بدرفتاری های کینه توزانه، در گذشته نه چندان دور کما فی السابق ما شاهد پایمال شدن حقوق کنشگری همه ی فعالان سیاسی و اجتماعی می باشیم.

به هرحال نباید اجازه داد هر فرد در هر لباس و مقامی در خصوص انتخاب استاندار خوزستان، مانع کنشگری فعالان سیاسی گردد حال آن که کنشگران چه نظری و یا چه مواضعی دارند و یا آن حضرات مدعی موفق بشوند برای دیده شدن گزینه ها خود آن کنشگران را با تهدید، ارعاب و انگ زنی از میدان بدر و منزوی نمایند.
الغرض، نگارنده بسی متعجب می شود که چرا برخی از اشخاص انتظار دارند افراد ریشه داری که در جریانات سیاسی همواره صاحب نظر و محل رجوع بوده و همچنین اهل ریسک و هزینه دادن هستند نباید اظهارنظر نموده و یا کنشگری فعالی نداشته باشند؟!
القصه، ما باید در عصر وفاق ملی در روند تصمیم گیری از وجود دانشواران سیاسی و صاحبان قلم بهره مند گردیم. بویژه از وجود انسان های بزرگواری چون دکتر کیانوش راد که در میان سران و سرآمدان جبهه اصلاحات و حتی در نزد بزرگان جبهه ی رقیب مورد احترام بوده و دارای اثرگذاری مثبت است و سوابق گذشته ی ایشان بعنوان نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی نمایانگر این ادعاست که وی همواره منافع استانی را در تلاقی با منافع ملی مدنظر داشته و نیز تلاش مضاعف ایشان در دهه ی هشتاد در مواردی چون تصویب دودرصد از درآمدهای نفتی و تصویب منطقه آزاد اروند در ذهن ها به یادگار مانده است.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: