به گزارش آراس: مدیرعامل شرکت مناطق نفت خیز جنوب در این نشست گفت: پایه و حرکت اولیه مجموعه نفت بر مبنای سازمان های مغز افزار بنا نهاده شده که پژوهشگاه صنعت نفت یکی از مهمترین آنهاست.
مهندس احمد محمدی با اشاره به اینکه در پژوهشگاه صنعت نفت مجموعه ای از افراد باتجربه و با دانش پای کار هستند افزود: روند همکاری در بخش های مختلف مانند خدمات آزمایشگاهی، مطالعات و اجرای پروژه ها مطلوب است و امیدواریم با تعامل و همفکری و همکاری بیشتر و مستمر بتوانیم این روند را توسعه دهیم.
وی پس از ارائه دستاوردها و طرح های پژوهشی از سوی کارشناسان پژوهشگاه صنعت نفت تاکید کرد: طرح های مطالعاتی عنوان شده شامل طیف وسیعی از زنجیره صنعت نفت هم در حوزه بالادستی و هم پایین دستی است و انتظار داریم برای هم افزایی بیشتر و رسیدن به اهداف مورد نظر با داشتن طرح و نقشه و منطبق با استراتژی وزارت نفت حرکت کنیم و جهت سهولت در هدایت و کنترل این طرح ها آنها را از طریق کانال های پژوهشی دنبال کنیم.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت خیر جنوب در پایان ابراز امیدواری کرد با بهره گیری از پتانسیل های بالای دو مجموعه در آینده بتوان صدور خدمات فنی-مهندسی به خارج از مرزهای کشور را محقق سازیم.
رئیس پژوهشگاه صنعت نفت نیز اظهار داشت: این نگاه مثبت مدیریت شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب به پژوهشگاه صنعت نفت برای ما یک سرمایه و پشتیبان محسوب می شود که منجر به افزایش انگیزه در کارکنان ما می شود.
دکتر جعفر توفیقی کمک به توسعه فناوری و تبدیل صنعت نفت به یک صنعت دانشبنیان را از اهداف پژوهشگاه و مجموعه توانمند و فناوران حرفه ای آن دانست و افزود: علی رغم این که صنعت نفت در زمینه تولید و فروش یک صنعت بین المللی است امیدواریم در بازار فناوری نیز حرف های نویی برای گفتن داشته باشیم.
وی وجود سرمایههای انسانی بسیار قوی، زیرساخت های آزمایشگاهی و تجهیزاتی مطلوب و امکانات مناسب پردیس را فرصت مناسبی برای نقش آفرینی بیش از پیش پژوهشگاه برشمرد و افزود: تجربه های مثبتی چه در گذشته و چه در حال حاضر در بین دو مجموعه وجود دارد و همکاران ما مجری پروژه های ارزشمندی در مناطق نفت خیز جنوب بوده اند.
رئیس پژوهشگاه صنعت نفت تصریح کرد: شرایط تحریمی فعلی را یک فرصت تلقی می کنیم و ایمان داریم با توانمندی های خود و حمایت های مدیران صنعت نفت قادر هستیم خلاء شرکت های خارجی را پر کنیم.
وی افزود: پژوهشگاه صنعت نفت به شبکه ای از دانشگاهها، مراکز تحقیقاتی و شرکت های دانش بنیان متصل است و می تواند با استفاده از این ظرفیتها نیاز های مبتنی بر دانش و فناوری را مرتفع سازد.
دکتر توفیقی در پایان ابراز امیدواری کرد فصل جدیدی برای همکاری با مناطق نفت خیز جنوب ایجاد شود و بتوانیم با عبور از شرایط تحریمی به جایگاه واقعی پژوهش و تحقق سرمایه گذاری بلند مدت در این حوزه دست پیدا کنیم.
در این نشست تعدادی از مدیران و کارشناسان مناطق نفت خیز جنوب و پژوهشگاه صنعت نفت به بیان دیدگاه ها و نظرات خود در رابطه با موارد مطرح شده پرداختند.