به گزارش آراس :شهلا عموری با بیان اینکه تعداد زیادی از واحدهای غیرفعال کشور مربوط به استان خوزستان است، افزود: طی چهار سال گذشته برای رفع مشکلات واحدها تلاش بسیاری شد که برخی تلاشها با همکاری متولیان مربوطه به ویژه در سازمان صنعت، معدن، تجارت و همچنین شرکت شهرکهای صنعتی نتیجه بخش بود اما برخی هنوز به نتیجه قطعی نرسیدهاند.
رئیس اتاق بازرگانی اهواز ادامه داد: طبق آمار کشوری استان خوزستان جزو هیچیک از استانهای نخست صنعتی، کشاورزی و خدماتی در حوزه شاخصهای اتاق بازرگانی نیست لذا فعالان اتاق اهواز باید به بخش صنعت نگاه ویژه ای داشته باشند که این موضوع با پیگیری و برنامه ریزی های مداوم ممکن خواهد بود.
برپایی نمایشگاه دائمی در اتاق بازرگانی اهواز
عموری همچنین از برپایی نمایشگاه دائمی در اتاق بازرگانی اهواز خبر داد و تصریح کرد: تلاش میکنیم که بخش عمدهای از این نمایشگاه مربوط به صنعت باشد تا هیئتهای داخلی و خارجی آشنایی بیشتری با حوزه صنعت استان داشته باشند.
دبیر شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی خوزستان یادآور شد: اتاق اهواز این آمادگی را دارد تا برای معرفی ظرفیتهای استان در حوزههای مختلف پیشنهادات فعالان اقتصادی را عملیاتی و اجرایی کند.
بر اساس این گزارش، ماده چهار قانون بهبود فضای کسب و کار کشور اتاقهای بازرگانی کشور را مکلف کرده تا در هر فصل از سال وضعیت موجود را بر اساس ۲۸ مؤلفه پیمایشی و ۴۲ مؤلفه آماری مورد بررسی قرار دهد.
در بررسیها صورت گرفته شاخص محیط کسب و کار استان در بهار ۹۶ به نسبت شاخص ملی آن در وضعیت نامساعد تری قرار داشته تا اینکه در تابستان و پاییز خوزستان نسبت به شاخص ملی در وضعیت مساعد تری قرار گرفت.
همچنین در بهار و تابستان سال ۹۷ این وضعیت نامساعد میشود ولی با این وجود اما وضعیت این شاخص در پاییز و زمستان نسبت به شاخص ملی بهبود پیدا میکند.