به گزارش آراس:نبی الله خونمیرزایی گفتوگو با خبرنگاران، اظهار کرد: بارش بیسابقه، جریان شدید و غیر قابل کنترل سیلاب، خسارت گسترده و قابل توجهی به شیلات استان خوزستان وارد کرد که بیشترین خسارت سیلاب خوزستان در بخش خصوصی مربوط به مزارع آبزیپروری شهرستان شوشتر بود.
وی با اشاره به خسارتهای واردشده به مزارع آبزیپروری شوشتر، افزود: میزان این خسارت در سطح 90 مزرعه در روستاهای شعیبیه، چم کنار، نور علی و چم شلیلی به مساحت 150هکتار و معادل 411 میلیارد ریال برآورد شد که از این تعداد 22 مزرعه کاملا زیر آب رفتند.
رئیس سازمان شیلات ایران تصریح کرد: در بخش خصوصی پس از شوشتر، مزارع آبزیپروری شهرستان شوش در بخشهای شاوور و کرخه (محمد غضبان، خلیفه حیدر و بیت جوحی) آسیب جدی دیدهاند. تعداد مزارع خسارتدیده شیلات شوش 16مزرعه به مساحت 268 هکتار است.
خونمیرزایی عنوان کرد: تعداد کل مزارع آسیبدیده بخش خصوصی اداره کل شیلات خوزستان، 226 مزرعه به مساحت دو هزار و 202 هکتار بود که خسارت آن تا 8 اردیبهشت ماه سال جاری به مبلغ یک هزار و 200 میلیارد ریال برآورد شده است.
وی با اشاره به اینکه مجموع خسارتهای وارده به بخش دولتی شیلات خوزستان 500 میلیارد ریال است، گفت: بخش عمده خسارات، مربوط به مجتمعهای پرورشی شهرستان کارون بوده است که رقم آن معادل 350 میلیارد ریال است. در بخش دولتی، سیلاب امسال پس از شهرستان کارون خسارت جدی به شیلات شهرستان آبادان وارد کرد.
رئیس سازمان شیلات ایران خاطرنشان کرد: مجموع خسارات وارده به بخش خصوصی و دولتی یک هزار و 700 میلیارد ریال بوده است.