کد خبر: ۲۹۴۸۵
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۳ - ۲۳ آبان ۱۳۹۷
افتتاح شبکه مراکز جامع بیماران خاص با حضور وزیر بهداشت از طریق ویدئو کنفرانس
به گزارش آراس از وب‌دا خوزستان، آیین افتتاح و راه اندازی همزمان شبکه مراکز جامع بیماران خاص در دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی خدمات بهداشتی درمانی به همت مرکز مدیریت پیوند، درمان بیماری‌ها و همکاری مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی با هدف بهبود کیفیت زندگی بیماران خاص و ارائه مراقبت جامع و چند وجهی به آنان از قبیل ارائه دارو، معاینات بالینی، توانبخشی، فیزیوتراپی و دندانپزشکی در 59 دانشگاه از طریق ویدیو کنفرانس با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد.

این مراسم با حضور مدیران ارشد ستادی در وزارت متبوع، دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی مشهد، شیراز، خراسان جنوبی، سبزوار، سیرجان، بم، شاهرود، تهران، البرز، گلستان، اهواز، شهید بهشتی، بابل، دزفول و مازندران برگزار شد.

دکتر ایرج نظری با اشاره به اینکه با افتتاح مرکز جامع بیماران خاص دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز کل مجموعه استان خوزستان تحت پوشش قرار می‌ گیرند، گفت: در خوزستان حدود 6 هزار بیمار خاص وجود دارد که از این تعداد 2095 مورد بیمار دیالیزی بوده که 75 مورد آن دیالیز صفاقی و مابقی دیالیز خونی هستند.

وی ادامه داد: در سال جاری حدود 89 دستگاه دیالیز به سیستم اضافه شده است که در نوع خود خدمت بزرگی محسوب می‌شود.

نظری به یکی از مشکلات استان اشاره نمود و خاطرنشان کرد: ماهانه حدود 40 تا 60 بیمار جدید دیالیزی به تعداد بیماران استان اضافه می‌شود که قابل تامل است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز افزود: حدود 2250 بیمار تالاسمی و تالاسمی سیکل سل در خوزستان وجود دارد که خدمات ویژه‌ای شامل آزمایشات ژنتیک و شناسایی گروه‌های فرعی خونی و همچنین خدماتی از طریق مرکز تحقیقات هموگلبین به آنها ارائه می‌شود.

وی تصریح کرد: 412 بیمار هموفیلی و 1853 بیمار ام اس در استان وجود دارند که خدمات قابل قبولی دریافت می‌کنند.

نظری اظهار داشت: اولین مرکز توانبخشی بیمارن خاص ام اس در ایران در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز راه اندازی شد و همچنین دومین مرکزی هستیم که ام آر آی با خاصیت T2 را ارائه می‌دهیم.

وی بیان داشت: 47 بیمار ای بی در استان خوزستان وجود دارند که خدمات پوستی و جراحی ترمیمی بر روی آنها صورت می‌گیرد و بیماران صعب العلاج سرطانی به صورت ویژه در دو مرکز بقایی 2 و گلستان خدمات درمانی رادیوتراپی و شیمی درمانی را به صورت سرپایی و بستری دریافت می‌کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در ادامه افزود: مرکز پیوند مغز استخوان استان، قسمت جنوب غرب کشور را تحت پوشش قرار می‌دهد و طی چند سال گذشته 116 مورد پیوند مغز استخوان در خوزستان وجود داشته که در 23 تخت فعال، خدمات به آنها ارائه شده است.

نظری در پایان گفت: خدمات دندانپزشکی نیز به صورت ویژه برای بیماران خاص راه اندازی شده است که یکی از این مراکز مخصوص اطفال می‌باشد.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: