به گزارش آراس: رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز گفت: در 6 ماهه اول سال 96 از تعداد 400 اخطاریه بهداشتی 110 مورد به علت رعایت نکردن موازین بهداشتی ( ماده 13 و 14) به مراجع قضایی معرفی شدند و از این تعداد 45 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی با همکاری اماکن نیروی انتظامی پلمپ گردیدند .
شریفی ادامه داد در کنار این اقدامات در طی این مدت در چندین نوبت نسبت به اخذ مجوز قضایی در راستای برخورد با عرضه کنندگان مواد دخانی همون قلیان در سطح اماکن عمومی ( سفرها خانه ها و پارکها ) اقدام و ساماندهی آنها در دست اقدام می باشد .
وی خاطر نشان کرد در همین راستا نسبت به پیگیری پرونده های مرتبط با ماده 688 نیز اقدام شده است .
رییس مرکز بهداشت غرب اهواز ضمن اعلام این خبربابیان این مطلب که کارشناسان و بازرسان بهداشت بصورت مستمر از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی بازدید و نسبت به آرائه اموزشهای لازم به آنها اقدام خواهند نمود گفت: معرفی به مراجع قضایی بعد از تذکرات شفاهی و کتبی به متصدیان بوده و مراکزی که اهمیتی به بهداشت محل و سلامت مردم نمی دهند به مراجع قضایی معرفی خواهند شد .
وی یاد آروز شد: رعایت نکردن بهداشت در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی منجر به خطراتی برای سلامت شهروندان خواهد شد .وی افزود تمامی تولید کنندگان مواد غذایی بخصوص اغذیه فروشان ، رستوران دارها ، آشپزخانه ها بایستی ازسلامت مواد غذایی که تولید میکنند مطمئن باشند و ضمن رعایت بهداشت فردی و ابزار کار از روپوش ، کلاه و دستکش در حین فعالیت استفاده نمایند در غیر این صورت مسئولیت عواقب ناشی عدم رعایت موازین بهداشتی بر عهده آنها خواهد بود ، شریفی در پایان از سایر ارگانهای متولی در امر سلامت مردم از جمله اتاق اصناف ، سازمان صنعت ، معدن و تجارت ، شبکه دامپزشکی ، شهرداری و .. درخواست همکاری نمود . وی ازشهروندان محترم خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی موارد را با سامانه 190 در میان بگذارند .