آراس_ سرویس سیاسی: عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی تاکید کرد: حامیان دیروز احمدینژاد باید رفتار خود در خصوص حمایت از او را مورد نقد قرار دهند تا راه بازگشت اعتماد مردم به این طیف سیاسی مهیا شود.
آنان که امروز ابراهیم رئیسی را به عنوان کاندیدا اصلح خود معرفی کردهاند و دست به حمایت از او زدهاند همان کسانی هستند که سال 84 و 88 به دفاع از محمود احمدینژاد پرداختند و نسبت به تمام نقدهای اصلاحطلبان که امروز به همان دلایل از ورود او به صحنه انتخابات 96 ممانعت به عمل آمد، بیتوجه بودند.
همین طیف سیاسی که نتیجه اعتماد به احمدینژاد را به مردم نشان دادند بدون بیان هیچ عذرخواهی و ابراز پشیمانی از گذشته، امروز خود را مدافع ابراهیم رئیسی میدانند و ویژگیهای حتی فرا زمینی که روزی به احمدینژاد نسبت داده بودند را در رئیسی میبینند و برای او مطرح میکنند.
واقعیت این است با توجه به سابقه مورد اشاره به نظر میرسد مردم خیلی سخت برای بار چندم به سیاسیونی اعتماد کنند که منافع حزبی را بر منافع ملی مقدم شمارند و حاضر باشند به این دلیل کشور را به قهقرا بکشانند، بنابراین در نتیجه آن ویژگیهایی هم که برای حمایت از کاندیدای مورد نظر خود بر زبان میآورند به سختی مورد قبول واقع خواهد شد زیرا هیچ تضمینی وجود ندارد که پس از چند سال مجدد به نقد کاندیدا امروز برای حمایت از کاندیدا چند سال آینده خود بر نیایند.
محمد صادق جوادی حصار، عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی گفت: اصولگرایان درشرایطی میتوانند از کاندیدایی به حمایت بپردازند که از گذشته خود اعلام پشیمانی کرده باشند. به عبارتی دیگر حامیان دیروز احمدینژاد باید رفتار خود در خصوص حمایت از او را مورد نقد قرار دهند تا راه بازگشت اعتماد مردم به این طیف سیاسی مهیا شود.
وی در خصوص نتیجه عدم محقق شدن این رفتار ابراز کرد: در صورتی که اصولگرایان به این نتیجه دست نیابند، مردم به آنها اعتماد نخواهند کرد و وقتی این اعتماد صورت نگیرد فرد معرفی شده هم ضرر خواهد دید زیرا براساس قاعده معرف از معرفی شده، شناخته شدهتراست و مردم براساس شناختی که از معرف دارند نسبت به کاندیداها اقبال نشان میدهند.
جوادی حصار در ادامه افزود: معرفهای آقای رئیسی از شخص او معروفترهستند. آنان به خصوص درعدم پایبندی به رای مردم شهرت بسیاری کسب کردهاند زیرا نشان دادهاند عهدی را که میبندند، جدی نمیانگارند و بین منافع حزبی و ملی، حزبی را بر میگزینند و آن را به ملی ترجیح میدهند.
عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی در این رابطه به موضوع برجام اشاره کرد و اظهار داشت: برجام نمونه بارز ترجیح منافع حزبی به ملی از سوی این طیف سیاسی است. مخالفت آنها با برجام حاکی از این است که براساس اعتقادات آنان جنگ نسبت به صلح و نداشتن به داشتن ارجحیت دارد. در حالی که همه میدانستند که جنگ برای کشور ما هیچ سودی به همراه ندارد و با این وجود اصولگرایان تندرو اصرار داشتند که برجام شکل نگیرد و راه ناهموار را بر هموار ترجیح میدادند.
این فعال سیاسی اصلاحطلب در ادامه تاکید کرد: با توجه به این مطالب بدون شک مردم این گروه را بسیار بیشتر از ابراهیم رئیسی میشناسند و طبیعی است زمانی که آقای رئیسی را به عنوان نامزد اصلح خود معرفی میکنند با عدم اقبال رای دهندگان روبرو خواهند شد و سبد رای سبکی را نصیب نامزد طیف خود برای ریاستجمهوری خواهند کرد.
وی درباره پیام رد صلاحیت محمود احمدینژاد از سوی شورای نگهبان ابراز کرد: مهمترین پیام رد صلاحیت احمدینژاد این است که دستگاههای تصمیم گیر متوجه افتادن نقاب از چهره احمدینژاد شدهاند، بنابراین به این نتیجه دست یافتند که اگر بخواهند او را وارد میدان انتخابات کنند این تقابل علنی با اراده ملت خواهد بود و در حقیقت رد صلاحیت مستقیم از جانب مردم ضرر بیشتری برای آنها خواهد داشت تا اینکه درصدد برآیند خود به احمدینژاد اجازه ورود به عرصه انتخابات ندهند.
رویداد24