کد خبر: ۱۸۶۴۵
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۹ - ۱۶ فروردين ۱۳۹۶
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت کار با تاکید بر لزوم انطباق میان تحصیلات دانشگاهی و نیازهای بازار کار، بخشی از عدم رضایت شغلی فارغ التحصیلان را مرتبط نبودن تحصیلات آنها با شغل مورد نظر دانست.
آراس:

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت کار با تاکید بر لزوم انطباق میان تحصیلات دانشگاهی و نیازهای بازار کار، بخشی از عدم رضایت شغلی فارغ التحصیلان را مرتبط نبودن تحصیلات آنها با شغل مورد نظر دانست.

عیسی منصوری، با اشاره به آمار بالای فارغ التحصیلان دانشگاهی درباره دلیل عدم رضایت شغلی آنها اظهار کرد: بخشی از این نارضایتی به مرتبط نبودن تحصیلات آنها با شغل مورد نظر برمی‌گردد و بخشی دیگر مربوط به عدم حضور آنها در دستگاه‌های دولتی و نداشتن پست دولتی است.

وی با بیان اینکه مهارت افزایی در کشور باید مبتنی بر نیاز بازار هدایت شود، افزود: در این مسیر باید از ظرفیت‌های سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای استفاده کنیم و به تدریج آموزشهای مهارتی را به بخش خصوصی واگذار کنیم.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت کار ادامه داد: در حال حاضر نبود انطباق و تناسب بین تحصیلات دانشگاهی و نیازهای بازار کار موجب افزایش بیکاری دانش آموختگان شده است در صورتی که تحصیلات دانشگاهی می‌تواند به عنوان یک فرصت مناسب در بازار کار مطرح باشد.

او افزود: ساختار بازار کار ایران به شکلی است که فضا برای اشتغال افراد دارای تحصیلات عالی مناسب نیست و مشاغل موجود نیز عمدتا با نیروی کار غیر تحصیلکرده سازگار است.

منصوری در ادامه با اشاره به پیش‌بینی ایجاد یک میلیون شغل در برنامه ششم توسعه، خاطرنشان کرد: در برنامه ششم برای جذب جویندگان کار و اشتغال فارغ التحصیلان، طرح کارورزی پیش بینی شده است که فارغ التحصیلان در این طرح به مدت یک سال کارورزی می‌کنند و علاوه بر دریافت مبلغی به عنوان حق الزحمه تحت پوشش بیمه حوادث قرار می‌گیرند.

وی گفت: هم اکنون بخش قابل توجهی از فارغ التحصیلان دانشگاهی فاقد مهارت لازم برای ورود به فضای کسب و کار هستند که اجرای این طرح می‌تواند در تطبیق تحصیلکردگان با ویژگی‌های کسب و کار و حل معضل بیکاری نقش بسزایی داشته باشد.

معاون وزیر کار همچنین با اشاره به نامگذاری شعار امسال اظهار کرد: برای تقویت تولید در کشور باید مشارکت مردم در زمینه‌ تولید اقتصادی اتفاق بیفتد و برای رونق اشتغال، مزیتهای بومی هر منطقه شناسایی و متناسب با آن شغل ایجاد شود. موضوع اشتغال و کاهش بیکاری از مباحث مورد تاکید اقتصاد مقاومتی است و بر این اساس باید زمینه‌ جبران عقب ماندگی‌های اشتغال سالهای گذشته را فراهم کنیم و به سمت ایجاد فرصتهای شغلی جدید برویم.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: