به گزارش آراس: محققان میوه ها را به ۴ گروه میوه های شیرین، میوه های اسیدی، میوه های غیراسیدی و میوه های خنثی تقسیم بندی کرده اند و معتقدند هنگام مصرف میوه ها یا تهیه سالادهای میوه باید دقت کرد تا از میوه های هم گروه استفاده کرد. برای تهیه سالاد میوه تنها افراد از میوه هایی استفاده کنند که در گروه میوه های شیرین قرار دارد زیرا استفاده از میوه های گروه های
مختلف موجب بروز واکنش شیمیایی در بدن شده و مشکلاتی را برای مصرف کننده، ایجاد می کند.ترکیب برخی میوه ها با یکدیگر نه تنها ممکن است سودی به همراه نداشته باشد، بلکه گاهی اوقات می تواند جان فرد را نیز در معرض تهدید قرار دهد.پس این میوه ها نباید با هم خورده شوند.
مصرف روزانه میوه ها و سبزیجات عادتی سالم به نظر می رسد. با این وجود، ترکیب دو میوه یا مصرف آنها به صورت همزمان گاهی مواقع چندان ایده خوبی نیست. ترکیب برخی میوه ها با یکدیگر نه تنها ممکن است سودی به همراه نداشته باشد، بلکه گاهی اوقات می تواند جان فرد را نیز در معرض تهدید قرار دهد. در ادامه فهرستی از میوه ها و سبزیجاتی که هرگز نباید آنها را با یکدیگر ترکیب کنید، ارائه شده است:
ترکیب این دو ماده غذایی می تواند موجب شکل گیری سوزش سردل و رفلاکس صفراوی شود. آب هویج و پرتقال به صورت روزانه مصرف می شوند، اما باید به این نکته اشاره داشت که این کار می تواند به آسیب کلیه منجر شود. ترکیب این دو ماده غذایی گاهی اوقات می تواند کشنده باشد.
این ترکیب می تواند به شکل گیری سردرد، معده درد، عفونت، اسهال و تهوع منجر شود. آناناس حاوی بروملین است و از این رو، هرگز نباید با شیر ترکیب شود. این ترکیب برای نوزادان بسیار خطرناک است.
از مصرف این ترکیب پرهیز کنید و همچنین، آن را به کودکان ندهید. ترکیب لیمو و پاپایا می تواند به شکل گیری کم خونی و مشکلاتی در زمینه سطوح هموگلوبین منجر شود.
این ترکیب می تواند به شکل گیری تهوع و سردرد منجر شود، زیرا موجب تولید گاز و اسیدوز می شود.
هنگامی که آب پرتقال را به غلات صبحانه و شیر اضافه می کنید، در حقیقت گوارش آن را برای معده دشوار می سازید. معده توانایی پردازش نشاسته غلات صبحانه را ندارد و این می تواند به شکل گیری مشکلات سلامت منجر شود.
این ترکیب برای نوزادان می تواند کشنده باشد. ترکیب موز و پودینگ تولید سم را تحریک می کند و گوارش آن سخت و دشوار است.
شیرین:موز، سیب، آلو، طالبی و هندوانه. شما می توانید این میوه ها را با یکدیگر ترکیب کنید، زیرا حاوی اسید نیستند.
اسیدی:لیمو، پرتقال، بلوبری، انگور و گریپ فروت. این میوه ها حاوی اسید سیتریک هستند و می توانند با یکدیگر ترکیب شوند.
نیمه اسیدی:تمشک، انبه، سیب و توت فرنگی. این میوه ها از محتوای اسید کمی برخوردار هستند.
خنثی:آووکادو، بادام، بادام زمینی، گردو و نارگیل. این میوه ها از محتوای ویتامین، چربی های سالم و پروتئین بالا سود می برند.