به گزارش آراس: دکتر حسن گنجیزاده زواره اظهار کرد: نقش محدودیت مصرف پروتئین در دیابت، نامعلوم بوده و اثر این محدودیت در کاهش عوارض قلبی عروقی و حفظ عملکرد کلیه ناشناخته باقی مانده است.
وی با بیان اینکه هنوز مشخص نشده که رژیم غذایی کم پروتئین را میتوان به سایر موارد کنترل شدید فشار و قند خون) افزود یا خیر، ادامه داد: براین اساس میزان مصرف پروتئین را باید با توجه به هر بیمار مشخص کرد.
این فوق تخصص غدد و متابولیسم اضافه کرد:در مبتلایان بیماریهای کلیوی ناشی از دیابت، به طور معمول پروتئین باید 10 تا 25 درصد کل کالری دریافتی را تشکیل دهد.
گنجیزاده یادآورشد: بیمار باید به مصرف کردن گوشت بدون چربی، ماهی، تخممرغ، حبوبات، سویا، نخود فرنگی و مغزها (آجیل) تشویق شده و این مواد را جایگزین مصرف گوشت قرمز کند.
وی بیان کرد: در بیمارانی که دچار بیماری کلیوی ناشی از دیابت بوده ولی دیالیز نمیشوند، میزان پروتئین مصرفی باید 0.8g/kg در روز باشد.
این فوق تخصص غدد و متابولیسم گفت: بیمارانی که تحت دیالیز قرار دارند، میزان بیشتری پروتئین باید مصرف کنند.