آراس: همه ی ما احتمالا زمانی که به عفونت دچار می شویم به پزشک مراجعه می کنیم و پزشکان نیز نسخه ای پر از آنتی بیوتیک ها نوشته و روانه منزل می شویم. اما متاسفانه باکتری علاوه بر از بین بردن پاتوژن های بد، باکتری های سالم بدن را نیز از بین می برند و مضرات این داروها بیشتر از فوایدشان است. اما امروزه آنتی بیوتیک های جای خودشان را به خوبی در میان مردم مستحکم کرده اند. اما آیا تا به حال به درمان طبیعی عفونت هایتان با مواد غذایی سالم و مفیدی که طبیعت با بخشندگی فراوان در اختیارمان گذاشته فکر کرده اید؟ در ادامه چند آنتی بیوتیک طبیعی را معرفی می کنیم و خواهش داریم که این بار به جای قرص های متنوع و مضر آنتی بیوتیک این مواد را استفاده کنید!
با خوردن چند حبه سیر در روز بدن شما می تواند به راحتی با انواع باکتری ها و ویروس ها و عفونت ها بجنگد. سیر ارگانیک در تسکین علائم سرما خوردگی و آنفولانزا و درد دندان کمک کننده است. همچنین در درمان علائم ناشی از ایدز، دیابت و فشار خون بالا بسیار موثر است.
برای بهره مند شدن از خواص آنتی بیوتیکی سیر آن را به صورت خام و یا له شده در غذا هایی مانند سوپ و خورشت ها استفاده کنید و از این هدیه طبیعت نهایت استفاده را ببرید.
پیاز خواصی مشابه سیر دارد و برای درمان عفونت های ناشی از سرما خوردگی و آنفولانزا، کاهش درد و التهاب کاربرد دارد. همانند سیر این ماده غذایی پرخاصیت را به صورت خام مصرف کنید. پختن پیاز باعث آزاد شدن مواد غذایی آن می شود.
عصاره هسته دارابی یا عصاره هسته گریپ فروت(GSE)، که با عنوان عصاره هسته مرکبات نیز شناخته میشود، مایعی تهیه شده از دانه ها، تفاله و غشای سفید میوهٔ گریپ فروت است. برخی از پزشکان طب جایگزین اظهار داشتهاند که این عصاره دارای خواص ضد باکتری، ضد ویروسی و ضد قارچ می باشد. از این عصاره ضد میکروب برخی در ضد عفونی کردن سرویس های بهداشتی نیز استفاده می کنند.
ترب کوهی نام یک گونه از تیره شب بویان (که شامل خردل، واسابی، کلم بروکلی و کلم پیچ هم می شوند) است. ترب کوهی یک انرژی بخش بی نظیر است. علاوه بر این بدن را در برابر بیماری های بالقوه یاری می کند. هنگامی که ترب کوهی در معده شکسته می شود خواص آنتی بیوتیکی اش را بروز می دهد!
ترب کوهی برای درمان انواع عفونت های ادرای تا بیماری سنگ کلیه و برونشیت قابل استفاده و موثر است. برای بهره مندی بیشتر از خواص این معجزه طبیعت آن را خام با مقداری سرکه طبیعی رقیق مصرف کنید.
این ویتامین در طیف وسیعی از میوه ها مانند پرتقال و نارنج و آناناس یافت می شود. ویتامین C موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و به همین علت است که در زمان سرما خوردگی با خوردن این ویتامین احساس راحت تری دارید. یک لیوان آب پرتقال و یک الی دو عدد پرتقال طبیعی را در چند روز هفته مصرف کنید تا بدن تان از مقادیر کافی این ماده ی پرخاصیت تامین شود.
در مطلبی در نت نوشت مفصلا درباره خواص دارچین و انواع آن صحبت کرده ایم و می دانیم که دارچین سیلانی اصل چه خواص بی نظیری دارد. دارچین دارای خواص آنتی باکتریال است که به درمان انواع بیماری های قارچی کمک می کند. راه های زیادی برای مصرف دارچین وجود دارد. یکی از بهترین راه ها و البته مورد علاقه من مصرف چوب دارچین در چای و پودر دارچین در غذاهایی مانند لوبیا پلو و عدس پلو است. نوش جان
همه ما درباره فواید این ماده بی نظیر می دانیم. در نت نوشت هم بارها از سرکه سیب دوست داشتنی! و خواصش گفته ایم. اما این خواص آنقدر زیاد است که باید مقاله های زیادی درباره آن نوشت. اسید مالیک موجود در سرکه سیب طبیعی خواص آنتی بیوتیکی دارد که در درمان و تسکین گلودرد و کشتن میکروب های بیماری زا معجزه می کند.
و باز هم زنجبیل….این گیاه تند ولی دوست داشتنی و پر فایده. باید از خداوندی که خاالق این طبیعت شگفت انگیز است برای خلق چنین معجزاتی ممنون باشیم و بهترین راه شکرگزاری استفاده صحیح از این مواد است. بارها از زنجبیل و خواص آن در نت نوشت گفته ایم ولی همانند دیگر گیاهان طبیعی این خواص تمامی ندارد. زنجبیل در درمان سرما خوردگی و آنفولانزا، همچنین در درمان تهوع و درد های عضلانی و مفاصل و درد معده بی نظیر است. زنان باردار از مصرف مقادیر زیاد زنجبیل خودداری کنند چرا که عده ای از متخصصین آن را سقط کننده جنین می دانند.
برگ های اکالیپتوس دارای خواص ضد عفونی کننده است. از این گیاه در چای و همچنین برای بخور دادن در درمان سرفه استفاده می شود. اکالیپتوس یک دشمن سرسخت برای قارج ها محسوب می شود.