کد خبر: ۱۶۷۰۸
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۰ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۵
سخنگوی وزارت بهداشت تاثیر ریزگردها در سلامت شهروندان خوزستانی را قابل توجه ارزیابی کرد و گفت: اگر قطعی برق و تلفن تکرار شود ممکن است اختلالاتی در ارائه خدمات درمانی و اورژانسی رخ دهد که وزارت نیرو و استانداری خوزستان باید اقدامات لازم را انجام دهد.
آراس:

سخنگوی وزارت بهداشت تاثیر ریزگردها در سلامت شهروندان خوزستانی را قابل توجه ارزیابی کرد و گفت: اگر قطعی برق و تلفن تکرار شود ممکن است اختلالاتی در ارائه خدمات درمانی و اورژانسی رخ دهد که وزارت نیرو و استانداری خوزستان باید اقدامات لازم را انجام دهد. 

ایرج حریرچی روز گذشته در نشست خبری اظهار کرد: قطعی برق و آب اختلالاتی در ارائه خدمات درمانی از جمله اورژانس ها ایجاد کرد که با همکاری دستگاه های دیگر و استفاده از برق اضطراری بیمارستان ها در اسرع وقت بر طرف شد و مشکل جدی ایجاد نکرد.

 وی افزود: تداوم و تکرار این وضعیت به خصوص ذرات ریز کوچک تر از 5/2 میکرون سلامت مردم خوزستان را در آینده تهدید می کند.

وی درباره بهره مندی مردم از خدمات سلامت توضیح داد: تا پایان دولت یازدهم حداقل 90 درصد از مردم زیر پوشش مراقبان بهداشت سلامت قرار می گیرند و با این اقدام ضمن آن که 90 دصد مردم از خدمات سلامت برخوردار می شوند 90 درصد بیماری های واگیر و غیرواگیر هم شناسایی می شود.

سخنگوی وزارت بهداشت درباره کسری بودجه سازمان بیمه سلامت نیز گفت: عمده بیمه شدگان این سازمان افرادی هستند که کل حق بیمه آن ها را دولت می پردازد به طوری که این افراد از روستاییان، عشایر و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت هستند. 

حریرچی ادامه داد: با وجود افزایش مناسب بودجه سازمان بیمه سلامت در سال ۹۶ نسبت به سال ۹۵ اما این بودجه هنوز مکفی نیست.

حریرچی درباره انتقال سازمان بیمه سلامت به وزارت بهداشت افزود: خوشبختانه شورای نگهبان از این انتقال ایرادی نگرفته و در مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز برای مغایرت آن رای گیری شد که این موضوع رای نیاورد.

سخنگوی وزارت بهداشت با بیان این که از دیدگاه ما نظام مطلوب برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی این است که هر ایرانی یک مراقب سلامت و پزشک خانواده داشته باشد افزود: پزشک خانواده بدون نظام ارجاع و پرونده الکترونیک سلامت شکل نمی گیرد. 

حریرچی با بیان این که هم اکنون ۱۰ میلیون و ۶۰۰ هزار حاشیه نشین شهرها مراقب سلامت دارند، افزود: بیش از ۵۶ میلیون ایرانی دارای پرونده الکترونیک سلامت هستند.

وی درباره دعوت از جراحان سایر کشورها برای درمان در کشورمان گفت: با تعرفه های قانونی ما که در بخش دولتی و خصوصی داریم کسی از خارج نمی تواند به ایران بیاید و کار درمانی انجام بدهد. اگر چه پزشکان ایرانی از مهارت و دانش زیادی برخوردارند و برای آن ها در بخش دولتی جایگزین وجود ندارد.

وی درباره ماجرای جلسه وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو با معاون اول قوه قضاییه توضیحی نداد و در واکنش به گفته خبرنگاری مبنی بر این که شما سخنگو هستید و باید برای افکار عمومی شفاف سازی کنید اظهار کرد: این مسئله دلیل نمی شود که اگر بنده در جریان جلسه باشم آن را حتما در نشست خبری بگویم. 

سخنگوی وزارت بهداشت همچنین اعلام کرد سازمان بهداشت جهانی بار دیگر طرح تحول سلامت را تایید و برای اصلاح آن پیشنهادهایی هم ارائه کرده است.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: