مهدی جعفری، رئیس مرکز هنرهای رقومی بسیج، با اشاره به این موضوع که ابتدا مسئولان کشور باید بپذیرند که پدیدهای به نام فضای مجازی وجود دارد، گفت: در این صورت میتوانند به عنوان یک ابزار مهم برای ارتباط گیری با مخاطب، رویش حساب باز کنند. موضوع پلاسکو و فوت آیتالله هاشمی رفسنجانی نشان داد که متأسفانه برخی از مسئولان بطور عام از ظرفیت فضای مجازی به درستی استفاده نمیکنند و باور ندارند که فضای مجازی یک عنصر اثرگذار در جامعه است. امروزه فضای مجازی از بسیاری مسئولان جلوتر و حتی تلویزیون را جا گذاشتهاند و با شتاب حرکت میکند.
رئیس مرکز هنرهای رقومی بسیج تصریح کرد: امروزه شبکههای اجتماعی همچون اینستاگرام و تلگرام، بازی را دست میگیرند و ما هنوز بیشتر با ادبیات و الفاظ بازی میکنیم و به صورت جدی وارد میدان نشدهایم. هر زمان پذیرفتیم که فضای مجازی به عنوان واقعیتی انکارناپذیر است، طبیعی است که میتوانیم بر آن برنامهریزی کنیم در غیر این صورت هیچ برنامهای نمیتوانیم بر این فضا داشته باشیم.
وی یادآور شد: امروزه نشستهای خبری و فضای حقیقی برای اغلب مسئولان کشور اهمیت بیشتری دارد در حالی که نمیدانند در فضای مجازی میتوانند بدون واسطه با مخاطبانشان ارتباط برقرار کنند و واقعیتها را به مخاطبانشان انتقال دهند. متأسفانه اغلب مدیران بیش از اندازه محافظهکار هستند. فرهنگ انقلابی نیازمند انقلاب فرهنگی دارد، یعنی انقلاب فرهنگی، از خود مدیران شروع میشود.
این فعال مجازی بیان کرد: مرکز هنرهای رقومی بسیج به واسطه کانال، سایت، اینستاگرام، فیس بوک و بسیاری از شبکههای اجتماعی تلاش میکند تا آخرین اطلاعات را در اختیار کاربران قرار دهد. همه مسئولان باید به واسطه این فضا با جامعه مخاطبشان بدون واسطه صحبت کنند چراکه گاهی صحبت کردن در فضای حقیقی، پیامها دستخوش تغییرات میشود.
جعفری اظهار کرد: باید از فضای مجازی به درستی استفاده کرد و مدیریت خوبی بر آن داشت؛ چراکه فضای مجازی، فضای خطرناک و آلوده است.