کد خبر: ۱۶۲۳۵
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۰ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۵
مهندس مهرداد شریفی- رییس مرکزبهداشت غرب اهواز ، ازپلمپ 4 واحد بستنی فروشی ، رستوران و لبنیاتی در محدوده مراکز جامع سلامت شماره 1( شیخ بها) ، 8 (کوی انقلاب)، 4(کوی سعدی) و10(فرهنگشهر) خبر داد. وی تاکید کرد: واحدهای مذکور، موازین بهداشتی را رعایت نکرده بود و به استناد گزارش آنالیز نمونه مواد غذایی، مواد تهیه و توزیع شده در این واحدها، دارای آلودگی میکروبی بوده است.
به گزارش آراس:

مهندس مهرداد شریفی-  رییس مرکزبهداشت غرب اهواز ، ازپلمپ  4 واحد  بستنی فروشی ، رستوران و لبنیاتی در محدوده مراکز جامع سلامت شماره 1( شیخ بها) ، 8 (کوی انقلاب)، 4(کوی سعدی) و10(فرهنگشهر) خبر داد. وی تاکید کرد:  واحدهای مذکور،  موازین بهداشتی را رعایت  نکرده بود و  به استناد گزارش  آنالیز نمونه مواد غذایی، مواد تهیه و توزیع شده در این واحدها، دارای آلودگی میکروبی بوده است.

شریفی، ضمن تقدیر از همکاری مستمر  مراجع قضایی و  اماکن عمومی نیروی انتظامی با مرکز بهداشت و نیز تلاش خستگی ناپذیر کارشناسان بهداشت محیط ، افزود: در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی مطابق آئین نامه های اجرایی ماده 13، می بایست اصول بهداشت فردی ، بهداشت وسایل کار و بهداشت ساختمان رعایت  گردد .

وی  خاطرنشان کرد:  از مهمترین نکاتی که رعایت کردن آنها ضروری است،  شستن صحیح دست ها با آب و صابون در هنگام تماس با ماده غذايي يا غذا، رعایت حفظ دمای مناسب مواد غذایی توزیع شده ، شستشوی مناسب و صحیح ظروف تهیه و توزیع مواد غذایی با استفاده ازآب گرم  و نیز توزیع مواد غذایی در ظروف یکبار مصرف مناسب است.  

رییس مرکز بهداشت غرب اهواز در ادامه گفت: بیماری های ناشی از غذا به دو صورت بروز می کند؛ دسته ای از این بیماری ها شامل مسمومیت های غذایی هستند که به علت آلودگی مواد غذایی به باکتری ها، ویروس ها و سایرعوامل بیماری زا (در اثر عدم رعایت اصول بهداشتی) علائم خود را به سرعت نشان می دهند . شریفی ،از جمله نشانه های  این بیماری ها را مسمومیت هایی دانست که با اسهال و استفراغ های شدید همراه است .

وی افزود: دسته دوم به دلیل آلودگی مواد غذایی به انواع مواد شیمیایی، سموم قارچی، آفت کش ها، فلزات سنگین و حشره کـش ها بـروز مـی کند که علائم آن ها در دراز مدت نمایان می شود و اگر انسان برای مدت طولانی از اینگونه مواد غذایی استفاده کند در معرض بیماری هایی مانند آسیب های عصبی، نقص های مادرزادی و انواع سرطان ها قرار می گیرد. .

شریفی از متصدیان تهیه و توزیع مواد غذایی خواست با رعایت اصول بهداشتی، ضمن صیانت از سلامت شهروندان، احترام به حقوق مشتری را در سرلوحه کار خویش قرار دهند.

مهندس زهرا کرمیان-  سرپرست واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت غرب اهواز نیز   به شهروندان توصیه کرد:از خرید موادغذایی از واحدهای صنفی که موردتایید مراجع بهداشتی نیست، خودداری نمایند و درصورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در اصناف مواد غذایی بویژه اصناف حساس همچون رستورانها-قنادیها-فست فودها ونان فانتزی و.. مراتب را بصورت تلفنی به شماره تلفن 33914220و یا سامانه 190اطلاع دهند.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: