کد خبر: ۱۴۴۲۵
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۱ - ۱۱ دی ۱۳۹۵
مدیرکل امور روستایی استان خوزستان:
مدیرکل امور روستایی خوزستان گفت: پس از طرح بیمه روستایی با سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان این سازمان آمادگی خود را در اجرایی شدن بیمه افراد روستایی اعلام کرد.

عبدالله حسینی ظهر امروز در جلسه بررسی مشکلات بیمه روستائیان اظهار کرد: در سال‌های 90 تا 911 مقرر شد تا از طریق سازمان همیاری‌های شهرداری اقدامات مورد نیاز برای بیمه روستاییان انجام شود.

وی افزود: ستاد برکت اخیرا از طریق مکاتبه درخواست کردند که می‌توانند کارهای مربوط به بیمه روستائیان را انجام دهند.

مدیرکل امور روستایی استان خوزستان، ارزش اعیانی ساختمان مسکونی، بیمه منزل در برابر سیل، طوفان و زلزله، غرامت ناشی از قطع عضو ناشی از وقوع خطرات تحت بیمه، انبار علوفه کنار ساختمان، ساختمان مسکونی، خسارت وارده به ماشین آلات کشاورزی به روستاییان کمک می‌کنند از جمله خدمات بیمه روستاییان برشمرد.

حسینی با بیان اینکه روستائیان همیشه در مواقع سیل با مشکل مواجه هستند بنابراین در استان خوزستان بحث بیمه روستاییان باشد از اهمیت بسیار بالایی برخوردار باشد.

وی با اشاره به وجود جمعیت یک میلیون و 400 هزار نفری روستایی در استان گفت: پس از طرح بیمه روستایی با سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان این سازمان آمادگی خود را در راستای اجرایی شدن بیمه افراد روستایی اعلام کرد.

حسینی با بیان اینکه بنیاد برکت بخشی از پرداخت حق بیمه را انجام می‌دهد یادآور شد: 250 هزار خانوار در سطح روستاهای خوزستان وجود دارد که از طریق بیمه روستایی بسیاری از مشکلات آن‌ها حل می‌شود.

وی با ابراز گله‌مندی از اینکه در شورای برنامه ریزی استان به جمعیت روستایی کمترتوجه می‌شود گفت: در شورای برنامه ریزی بیشترین تمرکز روی جمعیت شهری است.

در ادامه علی حسین حسین‌زاده معاون سیاسی اجتماعی استاندار، با اشاره به پوشش 21 درصدی بیمه روستایی در استان اظهار کرد: باید موانع و مشکلات پیش روی بیمه روستایی را رفع کرد چرا که پس از یک دهه فعالیت پوشش 21 درصدی جامعه هدف قابل قبول نیست.

وی با اشاره به گفته مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر خوزستان مبنی بر اینکه برای پوشش بیشتر بیمه روستایی نیاز به تبلیغات داریم متذکر شد: به نظر می‌رسد مشکلات بیمه روستایی تنها در نبود تبلیغات خلاصه نمی‌شود بنابراین باید تلاش بیشتری برای نهادینه کردن آن و افزایش سطح پوشش کنیم.

در ادامه فرامند هاشمی‌زاده معاون عمرانی استاندار در خصوص اعتراض برخی فرمانداران در مورد عدم پرداخت خسارت سیل به کشاورزان از سوی بیمه تاکید کرد: سوابق موجود نشان می‌دهد پرداخت خسارت توسط بیمه انجام شده است و ممکن است بیمه در برخی مواقع با تاخیر پرداخت شده باشد.

*عدم استقبال کشاورزان از بیمه به دلیل عدم پرداخت خسارت سیل

رضا نجاتی فرماندار شوش با اشاره به استقبال روستائیان از بیمه روستایی اظهار کرد: به دلیل عدم پرداخت خسارت سیل به کشاورزان احتمال می‌رود روستائیان از بیمه استقبال نکنند.

فرماندار شوش افزود: بیمه هنوز به تعهدات خود در خصوص پرداخت خسارت به کشاورزان عمل نکرده و هیچ کشاورزی خسارت خود را از طریق بیمه دریافت نکرده است.

نجاتی تاکید کرد: سال گذشته حدود پنج هزار هکتار از زمین‌های روستائیان بر اثر تگرگ، و اوایل سال جاری هفت هزار هکتار بر اثر سیل از بین رفت که اغلب زمین‌ها بیمه بودند اما تا کنون به کسی خسارتی پرداخت نشده است.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: