چهارشنبه 24 آذرماه 95 مراسم افتتاحیه اولین کارگاه آموزشی "تبیین گفتمان انقلاب اسلامی" ویژه استادان گروه معارف اسلامی دانشگاههای استان خوزستان، با حضور حجت الاسلام و المسلمین سید محسن شفیعی رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان خوزستان، دکتر اسماعیل ایدنی رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، حجت الاسلام و المسلمین عادلی نژاد مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، دکتر خطیبی مدیر ارتقاء و کارآمدی استادان معارف اسلامی و جمع کثیری از اساتید معارف دانشگاه های استان خوزستان به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در دانشکده بهداشت این دانشگاه برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین سید محسن شفیعی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان خوزستان در ابتدا ضمن تقدیر از مقام والای شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، بر ضرورت اهمیت به معارف اسلامی، گروههای معارف اسلامی و کلاسهای معارف اسلامی تاکید کرد و گفت: کلیه برنامه های مربوط به معارف اسلامی برای ما طریق هستند نه موضوع، به این معنا که خداوند متعال به برکت انقلاب اسلامی فرصتی را پیش آورده که معارف دینی به طور رسمی و سازمان یافته در دانشگاهها و در جمع دانشجویان مطرح و منعکس شوند.
وی افزود: این چارچوبها و قالبها طریقیت دارند و باید ما را به این هدف متعالی برسانند و هیچ چیز نباید ما را در این حوزه متوقف سازد. به نظر بنده نباید آئین نامهها، بخش نامهها و دستور العملها پای ما را در کار ببندند و ما را از آن هدف عالی و مسئولیت خطیر باز دارند. ما گمان نمیکنیم که گروههای معارف اسلامی همسان با دیگر گروه های آموزشی باشند، نه از باب خود برتر بینی بلکه از این جهت که رسالت آنها خطیر و ماموریت آنها ماموریتی خاص و برجسته میباشد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان ادامه داد: اگر از این فرصت بی بدیل به درستی استفاده نشود، میتواند عوارض بسیار سنگینی را در حوزه دین ایجاد کند.
وی گفت: تنها حوزه آموزشی که مستقیم به دین منتسب و مرتبط میباشد، حوزه دروس معارف اسلامی است. اینکه یک استاد معارف اسلامی در سلوک، روش و ارتباط با دانشجو، در ارتباط با حوزه درس، بحث و گفت وگو چگونه عمل کند، بسیار تعیین کننده است.
وی خاطر نشان کرد: این نکته را که بخشی از جوانان دانشجو برای اولین بار در کلاسهای معارف اسلامی با یک روحانی ارتباط مستقیم را تجربه میکنند را مشاهده و ملاحظه کردهاید. شاید بسیاری از این دانشجویان این تجربه و این فرصت را نداشته اند که یک روحانی را از نزدیک ببینند. سلوک یک استاد معارف در شوق افزایی به دین، نیل به معنویت، گرایش به اخلاق و فضیلت، تعیین کننده است.
حجت الاسلام شفیعی تاکید کرد: ما اصلیترین مخاطبان "کونوا دعاة الناس بغیر السنتکم" (با غیر زبان خود، مردم را دعوت کنید) هستیم. این رسالت، رسالت حوزه دین است.
این مقام مسئول گفت: خدا را شاکریم که این اتفاق و این فرصت به برکت انقلاب اسلامی پیش آمده که این جلسات را به انجام تکالیف و وظایف ما نزدیکتر و ما را به سمت جلو هدایت کند.
وی گفت: ما قدردان زحمات همه اساتید در گروه های آموزشی معارف اسلامی هستیم. از همه دانشگاهها، مسئولان دانشگاهها و مدیریتها تشکر میکنیم که در این زمینه بر اساس تعهد دینی تلاش و کمک میکنند و امیدواریم که خداوند متعال در این رهگذر ما را یاری دهند. من این جمله حضرت امام (ره) را که فرمودند اگر به واسطه ما اسلام سیلی بخورد تا صد سال از جای خود بلند نخواهد شد، را همیشه به خود یادآور می شوم و این فرصت امروز در اختیار ما است که چگونه از آن استفاده کنیم.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان ضمن تشکر از گروههای معارف اسلامی، مدیران، اساتید و حاضرین افزود: به رسم ادب وظیفه دارم از دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تشکر کنم چرا که مجموعه دانشگاه علوم پزشکی از رئیس دانشگاه تا هیات رئیسه و نهاد نمایندگی رهبری، تمام قد برای این موضوع ایستادگی کردند.