کد خبر: ۱۳۴۶۲
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۷ - ۱۸ آذر ۱۳۹۵
سیب زمینی با زیتون و ماهی کولی در کنار کباب ماهی , برشته یا خوراک بره بسیار دلچسب است و طعم رازیانه در آن کاملا خودنمایی می نماید .



سیب زمینی با زیتون و ماهی کولی در کنار کباب ماهی , برشته یا خوراک بره بسیار دلچسب است و طعم رازیانه در آن کاملا خودنمایی می نماید .

مواد لازم:
 
  •  سیب زمینی تازه , خوب شسته شده : 450 گرم
  •  روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
  •  پیاز رازیانه , پاک شده و حلقه شده : 2 عدد
  • رزماری , پاک شده بدون ساقه : 2 شاخه
  •  زیتون سبز و سیاه : 75 گرم
  • کنسرو فیله ماهی کولی آبکش شده و خرد شده : مقداری
 
سیب زمینی با زیتون و ماهی کولی 
 
طرز تهیه:
 
1. سیب زمینی ها را در یک قابلمه آب جوش به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید تا نرم و ترد شوند . سپس آن ها را با کفگیراز آب خارج نمایید و کنار بگذارید تا سرد شوند .

2. وقتی سیب زمینی ها خنک شدند , آن ها را به قاچ های باریک خرد نمایید .

3. با یک چاقوی تیز , هسته زیتون ها را درآورید و آن ها را نصف نمایید .

4. فیله های ماهی کولی را به برش های کوچک تری خرد نمایید .

5. روغن را در یک ماهیتابه بزرگ گرم نمایید و برش های سیب زمینی , حلقه های رازیانه و رزماری پاک شده را به آن ها اضافه نمایید . به مدت 6 تا 8 دقیقه آن ها را بپزید تا سیب زمینی ها طلایی شوند .

6. زیتون ها و ماهی کولی را بیافزایید و یک دقیقه بپزید تا کاملا گرم شوند .

7. غذا را به بشقاب های مخصوص پذیرایی منتقل نموده و بلافاصله سرو نمایید .

توصیه سرآشپز:

رزماری تازه طعم دلپذیری به غذاهای ایتالیایی می بخشد , در صورت تمایل , می توانید سبزی دلخواهتان را جایگزین آن نمایید .
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: