کد خبر: ۱۳۲۰۱
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۸ - ۱۳ آذر ۱۳۹۵
مدیرگروه طب اورژانس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اقدامات و شرایط خدمات رسانی به بیماران تنفسی ناشی از بارش باران امروز در اهواز را تشریح کرد

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) اهواز، دکتر آرش فروزان درباره شرایط رسیدگی به بیماران تنفسی ناشی از بارش باران در اورژانس ها اظهارکرد: به دنبال تجربه سال های گذشته در مواجه باآمادگی کامل اورژانس های دانشگاه علوم پزشکی اهواز برای ارائه خدمات به بیماران تنفسی بارش باران اولین بارش های پاییزی، آمادگی های لازم برای ارائه خدمات درمانی به بیماران در این شرایط، چند ماه پیش از آغاز بارش ها در اورژانس های بیمارستان ها حاصل شد و دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز نیز حمایت خوبی در این زمینه داشت.

 

وی ادامه داد: با برگزاری جلسات مداوم در دانشگاه و بیمارستان، اقدامات و هماهنگی لازم برای این موارد برنامه ریزی و اقدامات لازم در اورژانس از همان ساعات اولیه بارش باران امروز پنج شنبه 11 آذرماه در اهواز آغاز شد.

 

مدیرگروه طب اورژانس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز افزود: جلسات ستاد مدیریت بحران در سطح دانشگاه و بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز برگزار و اعضای ستاد نسبت به وظایف خود در این زمینه آگاهی لازم را کسب کردند. از جمله اقدامات مهم در این راستا فراهم شدن دارو و تجهیزات لازم بوده است و دارو و لوزام موردنیاز بیش از پیش بینی های احتمالی از میزان مراجعه بیماران تنفسی فراهم گردید.

 

فروزان عنوان کرد: با توجه به اینکه در ساعات ابتدایی امروز شاهد بارش باران بودیم، به سرعت چینش اورژانس حاد تغییر داده شد و با همکاری دفتر مدیریت پرستاری بیمارستان و به منظور تقویت تیم پرستاری در بخش اورژانس حاد، تعدادی از نیروهای پرستار از بخش های مختلف به نیروهای اورژانس اضافه شد.

 

وی با بیان اینکه به دنبال بارش باران امروز، اولین مراجعه بیمار با علائم مشکلات تنفسی تقریبا ساعت 7:30 صبح صورت گرفت، اظهارکرد: به دستور رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز نیز از بیماران غیر اورژانسی خواسته شد بعد از یکشنبه به مرکز درمانی مراجعه کنند چرا که این اقدام موجب پیشگیری از ازدحام بیش از حد بیمار در اورژانس حاد شده است.

 

مدیرگروه طب اورژانس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: هماهنگی دانشگاه با سازمان هواشناسی از دیگر اقداماتی بود که در این راستا انجام شد و دانشگاه از این طریق در جریان آخرین و به روزترین اطلاعات آب و هوای استان خوزستان قرار گرفت؛ بدین ترتیب میزان آمادگی مراکز درمانی و اورژانس برای ارائه خدمات به بیماران تنفسی امروز اهواز افزایش یافت.

 

فروزان ادامه داد: اورژانس حاد بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز علاوه بر اینکه تیم متخصصین و دستیار آنکال دارد اما در راستای مدیریت مطلوب تر شرایط، تیم پرستاری تقویت و تیم پزشکی نیز به کادر درمانی در اورژانس اضافه شد. مسئولان همه واحدها نیز به طور مداوم در حال سرکشی از اورژانس حاد هستند و همکاری لازم از سوی همه مسئولان در جهت خدمات رسانی مناسب به بیماران در این شرایط در حال انجام است.

 

وی گفت: امیدواریم با اطلاع رسانی های مداوم و به موقع دانشگاه که در این زمینه انجام شد شاهد کاهش آمار بیماران تنفسی ناشی از بارش باران باشیم، همچنین دانشگاه سعی کرد بیماران تنفسی سال های گذشته را نیز پیش از بارش اولین باران پاییزی به مراجعه نزد متخصصان داخلی توصیه کند که این امر نیز می تواند تاثیر بسزایی در کاهش مراجعات داشته باشد.

 

مدیرگروه طب اورژانس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه در حال حاضر آمادگی لازم برای ارائه خدمات درمانی به 4 هزار بیمار در اورژانس حاد بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز وجود دارد، اظهارکرد: امیدواریم امسال شاهد وقوع بحران تنفسی در استان نباشیم اما چنانچه مردم دچار مشکلات تنفسی بعد از بارش باران شده و به اورژانس مراجعه کردند، سعه صدر داشته باشند و اجازه دهند پزشک ابتدا به بیماران بدحال رسیدگی کند.

 

فروزان گفت: متاسفانه برخی از بیماران در این شرایط صبور نیستند. فلسفه تریاژ این است که بیماران پس از مراجعه به اورژانس رده بندی شده و بیماران بدحال در اولویت قرار می گیرند. البته آنچه که اهمیت دارد این است که مردم نگران نباشند چرا که با توجه به میزان آمادگی اورژانس، پزشکان و تیم های درمانی این توانایی را دارند که به همه بیماران خدمات لازم را ارائه دهند.

 

مدیر گروه طب اورژانس دانشگاه در پایان گفت: تمامی تدابیری که مورد اشاره قرار گرفت به موازات هم در دو بیمارستان بزرگ استان یعنی بیمارستان های امام خمینی (ره) و گلستان اهواز انجام شده است و هر دو مرکز در این زمینه از آمادگی مطلوبی برخوردار هستند.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: