ابوالفضل رضوی در نشست مشترک کمیته راهبردی و کارگروه توسعه روستایی و عشایر آذربایجان شرقی اظهار کرد:برای ورود به اقتصاد مقاومتی باور به وجود جنگ اقتصادی لازم است.
وی خاطر نشان ساخت : در طول تاریخ تبریز همواره به عنوان شهر علم و انسانهای بزرگ مطرح بوده و ثابت کرده است که میتوان غیرممکن را به ممکن تبدیل نماید.
رضوی بابیان اینکه افراد زیادی از این موضوع که شرکتهای مشارکتی امکال فعال شدن ندارند، دم میزنند گفت: این در حالی است که در شهر تبریز بزرگانی همچون ستارخان و باقرخان ناممکنها را به مرحلهی تحقق درآوردند و در پیروزی انقلاب اسلامی ایران نیز همدلی و اتحاد مردم باعث شد تا صدای پیروزی ملت ما در گوش جهانیان طنینانداز شود و امروزه شاهد برکات این پیروزی باشیم.
وی ضمن اشاره به این موضوع که اتحاد ملت ما در سالهای ۵۹ تا ۶۸ زبان زد همهی جهان بود گفت: این اتحاد بر اتحاد آمریکا با عاملیت صدام پیروز شد و اتحاد ما با عاملیت امام خمینی (ره) استکبار را از میان برداشت.
معاون توسعهی روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری اظهار کرد: حاشیهنشینی در نتیجه سیاستهای غلط و غیرعلمی و ناصحیح است و برای رفع این مشکل باید دست از بزرگگرایی و مرکزگرایی برداشت.
رضوی خاطرنشان ساخت:برای حل این مشکلات باید جنگ اقتصادی را باور کرد و در جهت رفع ان کوشید.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۲۲۸ هزار شرکت تعاونی در کشور فعال می باشند افزود: ۷۰ درصد تعاونی ها خانوادگی است و به همین دلیل تا کنون برای افراد زیادی از طریق تعاونی ها شغل ایجاد نشده است. رضوی خاطرنشان ساخت: با مدیریت صحیح این منابع میتوان برای خیل عظیمی از افراد شغل ایجاد کرد.
وی گفت: با ارائهی تسهیلات بانکی با بازپرداخت کم و در حدود سه یا پنج درصد میتوان خانوارهای روستایی را در قالبهای ۲۵ تا ۲۵۰ نفری جذب طرحهای مشارکتی کرد و این طرحها در تخصیص تسهیلات در الویت قرار دارند.
رضوی اظهار کرد:راههکارهایی برای به انجام رسانیدن طرحهای توسعه روستایی وجود دارد که تعریف پروژههای مناسب و نرخ سود و زیان پروژه و همچنین در نظر گرفتن مدیران باتدبیر در مسند پروژهها از جمله آنهاست.
وی با بیان اینکه صندوق توسعهی ملی در این راستا گامهای مناسبی برداشته است که ارائه ۳۰۰میلیارد تومان به پست بانک و ۲۰۰میلیارد تومان به بانک کشاورزی برای ارائه به طرحهای مشارکتی و غیر مشارکتی روستاییان
از جمله انهاست.
معاون توسعهی روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری در پایان خاطر نشان ساخت:استفاده از صنایع تبدیلی مانند گیاهان تبدیلی باید مورد توجه قرار گیرد و پروژه ها باید بدهی های خود را از محل درآمد بپردازند.