سرهنگ احمدرضا اکبری فرمانده مرکز بهداری جنوب در حاشیه جلسه هماهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با دانشگاه های علوم پزشکی معین جهت احداث بیمارستان های صحرایی در مناطق محروم کشور، گفت: بعد از جنگ تحمیلی و بدنبال اجرای منویات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و تدابیر فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، مقرر شد بیمارستان های صحرایی جهت خدمت رسانی بهتر به مردم مناطق محروم راه اندازی شوند.
وی ادامه داد: از سال 1376 این کار آغاز و تاکنون تعداد 130 بیمارستان صحرایی در سراسر کشور راه اندازی شده است.
اکبری در خصوص نحوه راه اندازی بیمارستان های صحرایی، عنوان کرد: در ابتدا منطقه مورد نظر از حیث اپیدمیولوژیک، جمعیت، بیماری های شایع آن منطقه و ... شناسایی و پس از انجام نیازسنجی با کمک سازه های صحرایی محل استقرار را مشخص کرده و تعدادی از نیروهای متخصص، فوق تخصص و پیراپزشک در بیمارستان مستقر و به مدت یک هفته خدمات بهداشتی و درمانی رایگان به مردم محروم منطقه ارائه می دهند.
وی اظهار داشت: در ابتدای ورود مراجعین به این بیمارستان، ویزیت اولیه توسط پزشکان عمومی انجام و در صورت نیاز، بیماران به متخصص ارجاع داده می شوند. پزشک متخصص نیز در صورت نیاز بیمار را جهت دریافت خدمات پاراکلینک مانند تصویربرداری، آزمایش، سونوگرافی و ... به بیمارستان ارجاع داده و در صورت نیاز به خدمات درمانی بیشتر، دستور بستری شدن را صادر می نماید و بیمار پس از دریافت خدمات درمانی لازم، از بیمارستان صحرایی مرخص می شود.
فرمانده مرکز بهداری جنوب اذعان کرد: تاکنون در استان خوزستان مرکز بهداری جنوب و بیمارستان شهد دکتر بقایی، تعداد 7 بیمارستان صحرایی را راه اندازی کرده است که از این تعداد 4 بیمارستان در درون استان و 3 بیمارستان بنا بر ماموریت واصله در خارج از استان برپا شده است.
وی افزود: در سال 95 که چهارمین رزمایش بزرگ تخصصی پزشکی با نام " شهدای وحدت 2 " در 4 استان کشور شامل خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، هرمزگان و کرمان انجام می شود، حوزه ماموریت ما در استان هرمزگان مشخص شده است.
اکبری بیان داشت: ان شاء الله امسال با همکاری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و مرکز بهداری جنوب و بیمارستان شهید دکتر بقایی از 22 لغایت 27 آذرماه، بیمارستان صحرایی را در استان هرمزگان برپا کرده و خدمات درمانی و بهداشتی رایگان را به مردم محروم منطقه ارائه می هیم.
وی ادامه داد: در این بیمارستان مقرر شده بیمارانی که امکان دریافت خدمات تکمیلی درمانی را ندارند، با فرم ارجاع به مراکز درمانی دانشگاهی و سپاه ارجاع داده شده و به صورت رایگان خدمات درمانی تکمیلی را دریافت نمایند.
فرمانده مرکز بهداری جنوب اضافه کرد: در جلسه هماهنگی امروز که ارتباطی مستقیم بین وزیر بهداشت، روسای و معاونین درمان دانشگاه های معین و همچنین فرمانداران مراکز سپاه بود، دستور برپایی بیمارستان های صحرایی به دانشگاه ها ابلاغ شد و دکتر هاشمی به سوالات و ابهامات مربوطه به برپایی این بیمارستان ها پاسخ گفتند.
اکبری در پایان خاطرنشان کرد: این اولین کار مشترک مرکز بهداری جنوب با دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در برپایی بیمارستان صحرایی می باشد و ان شاء الله در جلسات کارشناسی، مراحل انجام کار بررسی خواهد شد تا به حول و قوه الهی بتوانیم در انجام این کار خیر و خدمت رسانی به مردم محروم کشورمان سربلند باشیم.
من ادرس دقیق ستاد بهداری رزمی منطقه جنوب رو میخوام
میشه لطفا راهنمایی کنید
ممنون