گروه رسانه ای آراس: ** آقای قمی! جو مجلس نسبت به رای اعتماد به سه وزیر پیشنهادی چگونه است؟ بهنظر میآید در داخل فراکسیونها نیز نظر واحدی در این زمینه وجود ندارد؟
هر وزیری که معرفی میشود موافق و مخالف دارد، اساسا مجلس باید به دو طیف موافق یا مخالف تقسیم شود. اما افرادی که آقای روحانی معرفی کردند، سابقه کار درخشانی دارند، انقلابی هستند و عملکردی رضایتبخش داشتند و طبیعتا چون مجلس برای مردم اهمیت قائل است، نمایندگان نیز باید از وزرای پیشنهادی راضی باشند. به نظر هم میرسد که رای اکثریت نسبت به این وزرا مثبت است. با توجه به مدت کمی که تا پایان دولت مانده، عقل حکم میکند که مجلس به هر سه این وزرا رای دهند و
انشاءالله رای خواهند داد.
** در خود فراکسیون امید کسانی مثل آقای صادقی گلایه داشته و گفته اند مطلقا با ما درباره این سه وزیر مشورت نشده، آیا این گلایهها بیم خالی کردن پشت این وزرا از سوی فراکسیون امید را میدهد؟
در ارتباط با این موضوع جلسه ای داشتیم اما علیرغم گلایههایی که وجود داشت، قویا تصمیم فراکسیون بر رای به هر سه وزیر است.
** عمده گلایه فراکسیون امید در این رابطه بر سر چه بود؟
اینکه در ارتباط با تعیین وزرا کمتر با فراکسیون امید مشورت شد.
** چه قدر در جریان انصراف دقیقه90 محمد علی نجفی هستید؟
آقای نجفی بیمار است! همان طور که قبلا هم ایشان نسبت به وزیر شدن، بیماری اش را مطرح کرده بود، این بارهم به خاطر بیماری بود که کنار کشید.
** چه قدر فشار مجلس و برخی اعضای هیئت رئیسه در این تصمیم دخالت داشته است؟
موضوع بیماری ایشان است.
** یعنی درست در آخرین دقایق معرفی به مجلس یاد بیماری شان افتادند؟
در این مورد سبک سنگین میکردند، تا تصمیم نهایی را گرفتند.
** اگر دوباره مسئلهای مثل نقش داشتن این وزرا در چیزی تحت عنوان فتنه مطرح شود مجلس چه خواهد کرد؟
نیروهایی که عمدتا جهتگیری سیاسی با آقای روحانی دارند مخالف وزرای او نیز هستند و برای این مخالفت، دلایلی مثل فتنه را هم مطرح میکنند. اما طبیعتا مجلس فقط مخالفان دولت یا فقط موافقان دولت نیست و روز رای گیری عیار دوطرف مشخص خواهد شد.