• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 4 - ذو القعدة - 1442
  • برابر با : Sunday - 13 June - 2021
70613 30
0

تأثیر شگفت انگیز گوجه فرنگی در پیشگیری از سکته مغزی

  • کد خبر : 161226
  • ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۹:۳۶

به گزارش صبحانه پرس، یک مطالعه علمی ثابت کرده است که مصرف مستمر گوجه فرنگی ۵۹٪ خطر سکته مغزی را کاهش می‌دهد. این مطالعه علمی که در ژورنال «نیورولوژی» […]


به گزارش صبحانه پرس، یک مطالعه علمی ثابت کرده است که مصرف مستمر گوجه فرنگی ۵۹٪ خطر سکته مغزی را کاهش می‌دهد.

این مطالعه علمی که در ژورنال «نیورولوژی» انگلیس منتشر شده است، توانایی گوجه فرنگی را در کاهش خطر سکته مغزی تا ۵۹ ٪ در صورت مصرف مستمر ثابت کرده است.

این مطالعه تأکید می‌کند در افرادی که بالاترین میزان «لیکوپن» در خون را دارند، ماده‌ای که توسط «رنگ قرمز موجود در گوجه فرنگی» تأمین می‌شود، خطر سکته مغزی ناشی از لخته شدن خون در ۱۲ سال آینده به طور قابل توجهی کمتر خواهد بود.

این مطالعه بر نقش لیکوپن در معالجه بیماری‌ های قلبی عروقی تأکید کرده و نشان می‌دهد که دارای اثرات آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی است.

در این مطالعه گفته شده است که پخت گوجه فرنگی با استفاده از روغن باعث افزایش جذب لیکوپن در بدن می‌شود، بنابراین سوپ و باساتا گزینه‌های خوبی هستند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

لینک کوتاه : https://sobhanepress.ir/?p=161226

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.