کد خبر: ۴۶۱۳۶
تاریخ انتشار: ۰۱:۵۵ - ۱۵ آبان ۱۴۰۳
مدیر کل صمت خوزستان:
مدیر کل صنعت، معدن و تجارت خوزستان میانگین نرخ تورم نقطه به نقطه استان را ۳۲.۷ درصد اعلام کرد و گفت: از ابتدای امسال تا کنون شاهد رشد تورم ۴.۶ درصدی در حوزه آموزش و ۳.۴ درصدی در بخش مسکن بودیم.

حمیدرضا فلاح در ستاد تنظیم بازار خوزستان در سرسرای استانداری میانگین نرخ تورم نقطه به نقطه کشور را ۳۳.۶ عنوان و اظهارکرد: از ۱۲۰ قلم کالای اساسی در سه ماه اخیر۵۲ کالا روند کاهشی قیمت و ۲۱ قلم کالا ۲۰ درصد افزایش قیمت داشتند.

وی گفت: سه کالای حبوبات، لاستیک و مرغ در این مدت تا ۵۰ درصد شاهد افزایش قیمت بوده و قیمت جوجه یکروزه و گوجه فرنگی و خیار نیز بیش از ۵۰ درصد رشد قیمت داشتند.

فلاح افزود: از ابتدای امسال تا کنون شاهد رشد تورم ۴.۶ درصدی در حوزه آموزش و ۳.۴ درصدی در بخش مسکن بودیم.

مدیر کل صمت خوزستان در ادامه با اشاره به ضرری که متحمل برنجکاران استان در زمان برداشت است اضافه کرد: همزمان با برداشت برنج در استان واردات این کالا به کشور آزاد می‌شود که این موضوع باعث ضرر به کشاورزان خوزستان شده است.

فلاح ادامه داد: برای جلوگیری از تحمیل ضرر و زیان بیشتر به برنجکاران استان می‌توان از وزرای جهادکشاورزی و صمت درخواست کرد که از عرضه برنج به بازار در هنگام برداشت این محصول در استان جلوگیری شود.

رییس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان در ادامه این نشست گفت: از چند سال گذشته نظارت بر کالاهای اساسی و کشاورزی در بازار به سازمان جهاد کشاورزی محول شده این در حالی است که هیچ نیرو، زیر ساخت و تجهیزاتی برای انجام این کار به این سازمان اختصاص داده نشده است.

مجید نبی‌پور بیان کرد: وظیفه سازمان جهاد کشاورزی استان تولید محصولات کشاورزی و آموزش است و نظارت بر بازار هیچ تناسبی با نوع فعالیت این سازمان ندارد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با بیان اینکه در ۶ ماهه نخست امسال با کاهش روند جوجه‌ریزی در خوزستان روبرو بودیم گفت: بالا بودن قیمت جوجه یک روزه و پیش‌بینی افزایش قیمت نهایی تولید مرغ باعث کاهش جوجه‌ریزی در استان شده است.

نبی‌پور در ادامه با اشاره به میزان کالای اساسی اختصاصی به استان طی سال جاری بیان کرد: سهمیه برنج ۲ هزار و ۵۵ تن، مرغ ۲ هزار و ۹۹۵ تن، گوشت گوساله ۱۰۵ تن و شکر یکهزار و ۵۰۷ تن بوده است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان افزود: میانگین تولید سالانه گندم در استان یک میلیون و ۸۵۰ هزار تن است که میزان مصرف استان ۴۵۰ هزار تن و مابقی این محصول در انبارهای خوزستان ذخیره سازی شده است.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: