کد خبر: ۴۵۸۵۴
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۶ - ۲۳ مهر ۱۴۰۳
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان عنوان کرد
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان از بهره‌برداری ۶۵ نیروگاه تجدیدپذیر کوچک در مناطق مختلف استان خبر داد.

علی خدری اظهار کرد: این نیروگاه‌ها در شهرهایی مانند ماهشهر، رامشیر، امیدیه، هندیجان، خرمشهر، آبادان و بهبهان راه‌اندازی شده‌اند. علاوه بر این، ۸ نیروگاه بزرگ نیز در شوش، دزفول و اندیمشک در حال فعالیت هستند. همچنین، ۲۲ مسجد، ۲۰ مدرسه و ۲۰ اداره در استان، برق مورد نیاز خود را از طریق انرژی‌های تجدیدپذیر تامین می‌کنند.

وی با اشاره به ظرفیت بالای خوزستان برای توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر، افزود: با توجه به اینکه بیش از ۸۰ درصد برق تولیدی کشور حرارتی و وابسته به سوخت گاز طبیعی است، توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در کشور ما امری ضروری است.

خدری گفت: برای توسعه نیروگاه‌های کوچک انشعابی برنامه‌ریزی شده است تا بخش‌های محروم جامعه و خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی بتوانند از طریق تسهیلات، نسبت به نصب پنل‌های خورشیدی اقدام کنند.

وی رفع مشکلات دستیابی به منابع مالی مورد نیاز برای خرید برق تولیدی از نیروگاه‌های تجدیدپذیر را در توسعه احداث آن‌ها مؤثر دانست و عنوان کرد: نرخ خرید برق تولیدی نیروگاه‌های تجدیدپذیر حدود سه هزار تومان در هر کیلووات است.

خدری با اشاره به تعرفه برق حدود ۳۰ تومانی در مناطق جنوبی و مقایسه با نرخ خرید برق تولیدی نیروگاه‌های تجدیدپذیر، بر ضرورت استفاده از ظرفیت‌های قانونی در برنامه هفتم توسعه برای تامین انرژی مورد نیاز صنایع از طریق تجدیدپذیرها تاکید کرد.

وی اضافه ‌کرد: بر اساس قانون، بخش اداری خوزستان باید پنج درصد از برق موردنیاز خود را از طریق انرژی‌های نو تامین یا از تابلوی سبز بورس خریداری کند. در صورتی که ادارات نسبت به این امر اقدام نکنند، شرکت‌های توزیع موظف به تامین برق آن‌ها از طریق تابلوی سبز بورس خواهند بود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان گفت: مشترکان پرمصرف در صورت عدم کاهش مصرف یا عدم تامین بخشی از برق مورد نیاز خود از طریق انرژی‌های نو، باید نرخ تعرفه تجدیدپذیر را بپردازند.

 

منبع؛ ایسنا

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: