امیر محمودی بیان کرد: با توجه به افزایش طول عمر ترانسفورماتورهای قدرت نیروگاهی و هزینههای سنگین تامین یدکی آنها، نشستهای متعددی با حضور نمایندگان سازمان آب و برق خوزستان و شرکتهای تولیدی برگزار شد و به منظور کاهش هزینه و زمان تعمیر ترانسهای قدرت، برنامهریزی تعمیراتی در محل نیروگاهها در دستور کار شرکت قرار گرفت.
وی افزود: به منظور دسترسی و خارج کردن اکتیو پارت ترانسهای قدرت نیاز به ابزار مخصوص حمل و جابجایی بود که با تهیه طرح و نقشه آن، نمونه مناسب با ابعاد ترانسهای موجود در ناحیه تعمیراتی مسجد سلیمان ساخته شد.
معاون تعمیرات نیروگاهی خوزستان گفت: حدود ۹۰ دستگاه ترانس قدرت و راکتور با سطوح ولتاژ ۱۳۲، ۲۳۰ و ۴۰۰ کیلو ولت با توانهای مختلف در نیروگاههای سازمان آب و برق خوزستان در حال بهرهبرداری است که با این اقدام صرفهجویی قابل ملاحظهای در حذف هزینههای حمل و نقل ترانس از سایت به کارخانه و برعکس و همچنین زمان طولانی طی مسیر محموله ترافیکی انجام شده است.
محمودی تصریح کرد: کاهش هزینههای اجرایی، حذف هزینههای حمل و نقل، کاهش زمان تعمیرات، بالا بردن تخصص نیروهای تعمیرات و تولید در نگهداری و بهرهبرداری از ترانسفورماتورهای قدرت از دستاوردهای این اقدام است.
منبع؛ ایرنا