به گزارش آراس:تکلیف هیئت مدیره باشگاه نفت مسجدسلیمان در40 روز تا آغاز مسابقات لیگ برتر فوتبال باشگاههای کشور مشخص نشد.درحالی که مدیرکل ورزش وجوانان خوزستان،روز بیست و یکم خردادماه درگفتگویی اعلام کرده بود که مردم مسجد سلیمان منتظر خبرهای خوشی در خصوص تیم فوتبال نفت مسجدسلیمان باشند،اما با گذشت 10 روز از صحبت افشین حیدری،تغییری در وضعیت تیم فوتبال نفت مسجد سلیمان صورت نگرفته است و این تیم با آینده نامعلومی روبرو است.یکی از ویژگیهای مهمی که افشین حیدری از زمان حضورش در اداره کل ورزش وجوانان استان از خود نشان داده است،علاقه شدید به رشته فوتبال و بخصوص تیم نفت مسجدسلیمان است.
چه کسی باید برطرف کردن مشکلات تیم های فولادخوزستان،نفت آبادان،استقلال خوزستان،شهرداری ماهشهر و..... باشد؟صنعت نفت آبادان نیز وضعیتی مشابه با نفت مسجدسلیمان روبرو است.
اما چرا تاکنون شاهد واکنشی از سوی مدیرکل ورزش و جوانان استان درخصوص این تیم پرطرفدار نبودیم؟درمیان سکوت همه مسئولان استان، امتیاز تیم فوتبال استقلال رامشیر به استان یزد واگذار شد.تیمی پیروزی های آن شور و شوق عجیبی در رامشیر ایجاد می کرد.استقلال اهواز که پس از تیمهای استقلال و پرسپولیس تهران پرطرفدارترین تیم فوتبال ایران محسوب می شد،امسال باید از مسابقات فوتبال دسته سوم باشگاههای کشور کار خود را آغاز کرد.چه کسی مجوز واگذاری امتیاز تیم فوتبال استقلال اهواز را به شخصی غیر بومی صادر کرد.؟
ارسطو جهانداری مالک باشگاه استقلال اهواز حضور فیزیکی دراستان خوزستان ندارد و همین مسئله مشکلات این باشگاه قدیمی را درسالهای اخیر چند برابر کرده است.این شرایط نشان می دهد مشکلات فقط مخصوص تیم نفت مسجدسلیمان نیست و اکثر تیمهای فوتبال استان با مسائل بسیاری درگیر هستند و انتظار می رود،مدیرکل ورزش و جوانان استان همانند تیم نفت مسجد سلیمان،پیگیر مشکلات سایر تیمها نیز باشد.البته علاقه شدید افشین حیدری به فوتبال و حاشیه های فراوان این رشته ورزشی باعث شده است که وی فرصت رسیدگی به سایر رشته های ورزشی را از دست بدهد.متاسفانه برخی از رشته های ورزشی به حال خود رها شدند.چرا انتخابات هیئت های ورزشی قایقرانی،کاراته،رزمی،نجات غریق،اسکواش،همگانی و... برگزار نمی شود؟
همین بلاتکلیفی بزرگ ترین ضربات را به پیکره ورزش وارد کرده است.چرا ورزشگاه تخصصی هیئت جانبازان و معلولان استان که بخش کمی از آن باقی مانده است، تکمیل نمی شود و در اختیار قهرمانان این رشته ورزشی قرار نمی گیرد.مسئولیت برخورد با هیئت های ضعیف برعهده کیست؟
هیئت تنیس استان پس از سال همچنان قادر به برگزاری مسابقات نیست.مسابقات جام رمضان بانوان این هیئت به علت به حد نصاب نرسیدن شرکت کنندگان برگزار نشد.آیا هیئت تنیس قادر نیست پس از چند سال فعالیت، چند قهرمان و آینده دار درسطح خوزستان شناسایی و آموزش بدهد؟چرا برادران اشکان و کاوه ادیبی که از قهرمانان تنیس استان و کشور هستند،مجبور شدند به علت حمایت نشدن در خوزستان،به اصفهان مهاجرت کنند.
متاسفانه هیئت تنیس استان،سالهاست با یک ترکیب خاص فعالیت می کند و بجز رییس هیئت که هرچند سال یکبار تغییر پیدا می کند،سایر اعضاء همان نفرات گذشته هستند.چرا در این هیئت اجازه حضور نفرات جدید و خوش فکر داده نمی شود؟ ورزش خوزستان مشکلات فراوانی دارد و حل این مشکلات به وقت گذاشتن و برنامه ریزی منظم نیاز دارد.امیدواریم مدیرکل ورزش وجوانان خوزستان با فاصله گرفتن از فوتبال و گذاشتن زمان درجهت حل این مشکلات گام بردارد و با مهیا کردن شرایط فوتبال خوزستان را بدست اهلش بسپارد.
محمدملازاده