به گزارش آراس از روابط عمومی و اموربین الملل سازمان منطقه آزاد اروند؛ این مراسم که با حضور قدرت اله طمیمیان معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری و تنی چند از مدیران مربوطه برگزار شد؛ با هدف معرفی خرما و محصولات آن در حوزه دانش آموزی بود.
لازم به ذکر است رویکرد اصلی این جشنواره، ترویج فرهنگ تغذیه سالم و مناسب، آگاه سازی نسبت به محصولات کشاورزی بومی مینوشهر، بسترسازی برای ترویج فرهنگ کاشت نخل، استفاده بیشتر از خرما در سبد غذایی و آگاه سازی دانش آموزان از تنوع ارقام خرما؛ می باشد.
عمده محصولات تهیه شده از درخت نخل و خرما، تهیه سبد و زیرانداز از برگ و شاخه ها، تهیه نان از هسته خرما و عسل از میوه آن؛ مردم صحرا نیز هسته درخت خرما را آرد کرده و از آن نان پخته و یا هسته آن را بو داده و به عنوان قهوه استفاده می کنند.