به گزارش آراس، حسن یونس سینکی امروز در حاشیه مراسم رونمایی از سامانه جامع تجارت، انبارها و مراکز نگهداری کالا در جمع خبرنگاران درباره روند توزیع کالاهای کشف شده از احتکار اظهار کرد: کالاهای احتکار شده باید در چارچوب و به صورت توزیع آن نیز درباره آنها تصمیمگیری شود و روند توزیع کالاهای احتکاری تا به امروز صحیح نبوده است.
وی افزود: تصمیمگیری در مورد کالاهای احتکار شده و شیوه توزیع آنها نیازمند هماهنگی گستردهای است و مجوز خاصی از سران 3 قوه برای توزیع آنها در خواست شده است که پیشنهاد شده است در جلسهای با حضور سران 3 قوه در این باره تصمیمگیری شود.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: براین اساس تنها سازمانی که مسئول توزیع این کالاها خواهد بود سازمان حمایت است و با نظر وزارت صنعت این کالاها در کوتاهترین زمان ممکن برای قیمتگذاری و توزیع اقدام میشود.
سینکی گفت: ذخیرهسازی انبوه کالا صرفا به معنی احتکار آن نیست اما اگر کالایی به انبار برود و در سامانه انبارها به ثبت نرسد مصداق احتکار خواهد بود.
سینگی ادامه داد: براین اساس ضوابط ابلاغی قیمت به سازمان حمایت اعلام میشود و کالاهای احتکار شده با آن قیمتها توزیع میشود.
وی افزود: رفتار طبیعی بازار این است که قیمتی که روی کالا ثبت شده به همان نرخ به فروش برسد، اما اگر در غیر این صورت باشد گرانفروشی صورت گرفته است و افراد میتوانند با مراجعه به سامانه 124 اطلاع رسانی لازم را صورت دهند.
معاون وزیر صنعت درباره افزایش قیمت لبنیات گفت: هفته گذشته به طور مفصل در کارگروه تنظیم بازار درباره لبنیات صحبت شد و قرار شده است که کارگروه تخصصی و حرفهای در این خصوص تشکیل شود تا تصمیمگیری لازم صورت گیرد.
* قیمت لبنیات افزایش نیافته است
وی افزود: صنایع میگویند که عرضه کافی شیر در کشور وجود ندارد که این موضوع در کارگروه تنظیم بازار مطرح و درباره آن تصمیمگیری میشود.
سینکی تاکید کرد: تا به امروز افزایش جدیدی در حوزه محصولات لبنی نداشتیم.
انتهای پیام/