کد خبر: ۲۷۷۵۵
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۹ - ۰۳ مرداد ۱۳۹۷
دبیرکل مجمع جهانی شهرهای اسلامی گفت: مسکن با هویت شهری ارتباط تنگاتنگ دارد و هرچه تعلقات فضایی را در شهر بیشتر کنیم مشارکت مدنی را گسترش داده ایم و وقتی که مشارکت مدنی گسترش یابد جامعه ما با آسیب های کمتری روبه رو خواهد شد.
تاثیر مالکیت مسکن بر کاهش آسیب‌های اجتماعیبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداو سیما؛ سجاد محمد یارزاده در نشست تخصصی رسانه و اقتصاد مقاومتی با عنوان ستاد مردمی اقتصاد و رسانه که از سوی انجمن علمی اقتصاد شهری ایران در فرهنگسرای رسانه برگزار شد با اشاره به مشکلات مسکن و تاثیر آن در اقتصاد شهری بیان کرد: همه ما فقط به کاربردهای فیزیکی مسکن توجه داریم.
وی با اشاره به وجود 30 درصد مازاد تراکم مسکن و در کنار آن کمبود مسکن بیان کرد: همه دغدغه دارند محلی داشته باشند که از لحاظ روانی تامین شود ولی وقتی به جوامع شهری نگاه کنیم جامعه ای که بیشترین مستاجران را داشته باشد بیشترین جرائم را خواهد داشت.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه خیرین مدرسه ساز در طول سال 40 هزار متر مربع به فضای آموزشی اضافه می کنند یادآور شد: این در حالی است که از سوی دولت سالانه 12 هزار متر مربع فضای آموزشی ایجاد می شود.
یارزاده با بیان اینکه چرا نباید از این ظرفیت خیرین برای توسعه مسکن استفاده کنیم، گفت: کیفیت و حجم ساخته شده مسکن ازجانب بخش خصوصی بسیاری بهتر از بخش دولتی است.
وی با اشاره به اینکه مردم نسبت به سازه ای که در آن سکونت دارد اعتماد دارند، بیان کرد: کیفیت سازه هم از مسائلی است که باید نسبت به آن توجه لازم را داشته باشیم.
دبیرکل مجمع جهانی شهرهای اسلامی با اشاره به اینکه باید به مانیتورینگ مسکن آگاهی لازم را بدهیم، خاطرنشان کرد: شناسنامه فنی مسکن در انتخاب مسکن به شهروند ما کمک می کند و او می تواند با اطمینان خرید داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه بعد از وقوع حادثه پلاسکو دنبال شناسنامه فنی آن بودند، اضافه کرد: باید به دنبال پیشگیری باشیم نه درمان؛ باید دانش تکنیکی فنی خود را در حوزه مسکن ارتقا داده و این امر می تواند امنیت فکری ما را در این حوزه بیشتر کند.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: