به گزارش آراس: به مناسبت روز جهانی غذا، مراسم جشواره غذا با حضور رییس مرکز بهداشت غرب اهواز، دکتر معزی معاون تربیت بدنی وسلامت اداره کل آموزش وپرورش ،مهندس صادقی کارشناس مسئول حوزه سلامت وکیانی مسئول تربیت بدنی و ورزش اداره کل آموزش وپرورش و جمعی ازکارشناسان و مسولان واحدهای ستادی در مدرسه بهار واقع درخ وهابی نبش سپهری برگزار شد.
مهندس مهرداد شریفی-رییس مرکز بهداشت غرب اهواز ضمن تقدیر از مدیر و مربیان این مدرسه و دست اندر کاران برگزاری مراسم، فرهنگ سازی برای اصلاح شیوه زندگی کودکان را سرمایه گذاری روی کیفیت نسلهای آتی خواند و از اولیای خانه و مدرسه خواست برای اینکار برنامه ریزی داشته باشند و زمان کافی صرف کنند.
شریفی در ادامه، با اشاره به نقش خانواده و بویژه مادر در شکل گیری ذائقه غذایی کودک، به اهمیت مصرف صبحانه در کودکان اشاره کرد و کاهش تمرکز و قدرت یادگیری کودکان را پیامد افت قندخون ناشی از عدم مصرف صبحانه دانست. وی افزود: وعده صبحانه باید به گونهای باشد كه حداقل یكپنجم نیازهای تغذیهای انسان را در طول شبانهروز تامین كند.
وی با بیان برخی عادتهای نادرست تغذیه ای ، تاکید کرد: مصرف بیش از اندازه مواد شیرین در وعده صبحانه،علاوه بر ایجاد خطر افزایش وزن و چاقی؛ باعث پوسیدگی و خرابی دندانها نیز می شود.
رییس مرکز بهداشت غرب اهواز در ادامه به بیان اعداد طلایی سلامت که مبین ساعت ورزش- لیتر آب نوشیدن روزانه- فنجان چای سبزمصرفی -استراحت کوتاه فکری-ساعت وفاصله نگاه کردن به تلویزیون- وعده غذای کوچک- صبح بیدار شدن- دقیقه خنده -ساعت خواب مفید برای دانش آموزان جهت تفیم مفاهیم سلامت به زبان ساده پرداخت ودرپایان ابراز امیدواری کرد : جلسات آموزشی با حضور کارشناسان بهداشت در مدارس برای دانش آموزان ودرصورت نیاز اولیائ برگزار گردد. وی همچنین از برگزاری همایش بزرگ آموزشی جهت ارتقای آگاهی مربیان بهداشت مدارس در آینده نزدیک در مرکزبهداشت غرب خبر داد.
شایان ذکر است که شعار امسال روز جهانی غذا، « آینده مهاجرت را تغیر دهید ،سرمایه گذاری در امنیت وتوسعه روستایی » ست