کد خبر: ۲۱۶۷۴
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۷ - ۱۸ تير ۱۳۹۶
مدیرکل تامین اجتماعی خوزستان:
یارعلیزاده گفت: تسهیلاتی که در اختیار کارگاه ها برای بهبود فضای کسب و کار و ارتقای تولید قرار می گیرد؛ این سازمان واحدهای اجرایی استان را از توقیف این تسهیلات منع کرده و ما اجازه برداشت از آن را برای دریافت مطالبات نداریم.
به گزارش آراس:

محمود یارعلیزاد مدیرکل تامین اجتماعی در نشست خبری که با اصحاب رسانه به مناسبت هفته تامین اجتماعی داشت بابیان اینکه 6 درصد بیمه شده های ایران در اختیار تامین اجتماعی استان خوزستان هستند گفت: از 4 میلیون و 600 هزار نفر جمعیت موجود در استان حدود۲میلیون و 800 هزار نفر تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی هستند که در بیمه شده ها ۶ درصد بیمه های کشور با رتبه پنج کشور و هفت درصد مستمر بگیران که رتبه چهارم کشوری را در اختیار داریم. 

مدیرکل تامین اجتماعی خوزستان: مطالبات تامین اجتماعی خوزستان از کارگاهای تولیدی  به 1800 میلیارد تومان رسیده است/مدیر درمان تامین اجتماعی استان خوزستان: 2 شیفته شدن 3 درمانگاه در اهواز

 یار علیزاده افزود: یادریافت‌کننده های تامین اجتماعی طبق آمار موجود یک‌ درصد بیشتر از پرداخت کننده های آن است. با این حساب ما در حال حرکت به سمت ضریب پوشش مقایسه ای در حال حرکت هستیم که برای سازمان بیمه گر در دنیا حداقل ها درنظر گرفته شده  ۶ درصد است که یک پرداخت کننده و یک دریافت کننده در نظر گرفته می شود تا پایداری صندوق بر جای بماند. 

وی افزود: اگر مهاجرت مستمر بگیران صورت نمیگرفت ما استان اول می شدیم اما در حال حاضر رتبه چهارم کشوری را در اختیار داریم. دو مولفه بیمه شده و مستمر بگیر در ضریب پشتیبانی موثر هستند که بسته به اوضاع مالی و اشتغال یک جامعه دارد. اگر اوضاع اقتصادی مناسب باشد این ضریب روند صعودی خود را طی خواهد کرد. از طرفی از معضلاتی مانند تحریم‌های اقتصادی و شرایط نامناسب آب و هوایی در تاثیر منفی گاشتن بر این روند نباید چشم پوشی کرد که باعث عدم جذب سرمایه ها توسط تامین اجتماعی دراستان شده است.

مدیر کل تامین اجتماعی استان از تعامل 1800میلیاردی با کارگاه های تولیدی استان جهت حفظ رونق تولید و اشتغال خبر داد و افزود: 144میلیارد تومان از مطالبات تامین اجتماعی مربوط به  بخش دولتی هستند که تا کنون پرداخت نشده اند آن هم به دلیل این موضوع است که مشکلاتی در پرداختی ها وجود دارد و تامین اجتماعی اولویت اول برای پرداخت ها نیست هرچند که قانون تامین اجتماعی را دارای اولویت دانسته است. همچنین تامین اجتماعی تنها از دو کارگاه نیشکر هفت تپه و نیشکر توسعه کارون 450 میلیارد تومان مطالبه دارد.

یار علیزاده از میانگین 1163 مستمر بگیر در سال خبر داد و افزود: در سال گذشته حدود ۳۵۶۲۰هزار بازنشسنگی قبل از موعد داشتیم که از این بین 40درصد برقراری مستمری مربوط به سن های ۴۵ تا ۴۹است که این موضوع می تواند یک آسیب برای تامین اجتماعی باشد زیرا که سن عادی برای بازنشستگی 59 سالگی است. قابل ذکر است که 3/2 دهم مستمر بگیران تحت پوشش تامین اجتماعی را مجرد ها تشکیل می دهند. باپوشش و ۶۳میلیارد تومان گردش مالی که در استان انجام داده ایم، نشان دهنده این است که آمار اشتغال کم و بازنشستگی بالا با لارفته است.

وی تصریح کرد: از سال ۹۵سند استراتژی تامین اجتماعی استان با برنامه ۵ ساله سازمان تنظیم شده که امسال در برش دوم آن هستیم و ۵۰ برنامه در این سند مد نظر ما قرار دارد. یکی از این برنامه ها در راستای ارتباط با مشتریان سازمان سامانه ۱۴۲۰را در کشور راه اندازی کرد که استان خوزستان از جمله استانهای استفاده کننده ازاین سامانه هستند و در تلفن همراه نیز قابلیت استفاده است و سوالات شما توسط کارشناسان قابل پاسخگویی است. دیگر بدنه این سند در بحث بخشودگی جرائم در راستای بهبود اقتصاد مقاومتی در استان با توجه به جلسات مکرر در استانداری، فرمانداری، مدیریت بحران و اطلاع رسانی ها است. 

مدیر کل سازمان تامین اجتماعی خاطر نشان کرد: حدود ۵۱۳ میلیارد تومان جرائم نهفته در استان قرار دارد که ۱۳هزار تقاضا در این رابطه دریافت کردیم و انتظار داریم۴۰۰میلیارد تومان از این تقاضاها تحقق پیدا کند تا کارگاه های تولیدی تنفسی نقدینگی داشته باشند. ما نیز در راستای تحقق به عمل اقتصاد مقاومتی گامی برداشته باشیم. لازم به ذکر است که این بخشودگی ها دائمی خواهند بود. 

وی در پایان با اشاره به این که زیرساخت های اطلاعاتی و امنیتی سازمان به روز شده اند، عنوان کرد: ۲۵ شعبه ما به فیبرهای نوری مجهز هستند که قابلیت ذخیره اطلاعات  در دو هارد همزمان را در اختیار دارند که از این جهت امنیت اطلاعات را بالا برده ایم. پهنای باند این سیستم ها ۲ مگابایت است که این امر نشان دهنده پیشرفته بودن زیر ساخت های آتی سازمان تامین اجتماعی است.

مدبر درمان تامین اجتماعی خوزستان :  افزایش هتلینگ کردن بیمارستان های تامین اجتماعی را در دستور کار قرار دادیم 

دکترصادق جلیلی مدیر درمان سازمان تامین اجتماعی استان خوزستان نیز در این نشست خبری با بیان اینکه بعد از استان تهران بیشترین مراکز درمان در استان خوزستان می باشد اظهار داشت:  31  مرکز فعال درمانی را در استان که شامل 6 بیمارستان  و 25 مرکز سرپایی و 3 بیمارستان در حال ساخت که در شهرهای آبادان و دزفول داریم 47 درصد بیمارستان دزفول پیشرفت فیزیکی داشته است و بیمارستان آبادان 67 درصد. در حال حاضر 485 تخت فعال بستری داریم که با اضافه شدن این 3 بیمارستان به 800 تخت خواهد رسید. 


جلیلی در ادامه  آماری از 9 ماهه اول سال 95 ارائه داد و گفت: در بخش درمان مستقیم حدود 4 میلیون و 145 هزار ویزیت در سراسر استان داشتیم که شامل ویزیت عمومی، تخصصیف دندانپزشکی و حدود 90 هزار هم ویزیت مامایی همچنین در ۹ ماه اول امسال همچنین تعداد بستری ۳۹ هزار و ۶۰۰، پنج هزار و ۱۵۰ سزارین، پنج هزار و ۸۰۰ طبیعی، چهار هزار و  ۴۴۰ آزمایشگاه، ۱۴۱ هزار و ۳۰۰ مورد رادیولوژی، ۶ هزار و ۳۰۰ مورد ام. آر. آی نیز داشتیم.

وی افزود: سال گذشته آزمونی برگزار شد که نیروهای جذب شده به سازمان که حدود 145 نفربوده است شامل 64 پزشک متخصص و عمومی، عمومی، دندانپزشک و ۸۱ نفر پرستار، بهیار و نیروهای پشتیبانی را جذب کردیم. در سال گذشته ۳۵۹ قلم تجهیزات پزشکی را برای استان خریداری کردیم که چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان ارزش ریالی داشتند. برخی از اقلام از درون استان و برخی دیگر نیز خود تجهیزات پزشکی تهیه کرده است.

مدیر درمان تأمین اجتماعی خوزستان در ادامه تصریح کرد:  ۳۰ آمبولانس فعال داریم که با اعتبارات پیش بینی شده امسال نیز تعدادی دستگاه جدید خریداری خواهیم کرد که پیش بینی ما روی۱۰ دستگاه است. سازمان تأمین اجتماعی نهضت آی. تی را شروع و بسیاری از کارها به سمت الکترونیکی شدن حرکت می کند. از جمله طرح های انجامی، دفترچه الکترونیک هست که در تمام مراکز این طرح جاری و ساری است.

وی افزود: تمامی مراکز شهرستان های ما به سیستم اتوماسیون متصل هستند و تمامی مکاتبات بر اساس آن انجام می شود.


جلیلی یکی دیگر از برنامه ها ی درمان تامین اجتماعی را هتلینگ کردن بیمارستان ها عنوان کرد و گفت: این امر در بیمارستان امیرالومنین محقق شده ، در بیمارستان امیرکبیر این امر در حال محقق شدن است. بیمارستان مسجدسلیمان هم این هتلینگ روبه پایان است.  بیمارستان بهبهان نیز در دستور کار است که بخش زنان آن هم تمام شد.

جلیلی ادامه داد: بیمارستان ماهشهر نیز که چون نوساز است نیازی به این ارتقا ندارد و سایر بیمارستان ها هم یا انجام شده یا نیازی ندارند. هفت میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان سال گذشته اعتبار اختصاص داده شده که آن را برای عملیات ساختمانی مشخصا در درمانگاه های ایثار و شهید نریمی اهواز و آزمایشگاه اندیمشک هزینه شد.

مدیر درمان تأمین اجتماعی خوزستان اظهار کرد: پیشنهاد دادیم که سه درمانگاه در سطح اهواز دو شیفته شود تا خدمات رسانی به بیمه شدگان با سهولت بیشتری انجام شود. با پیگیری یوسفی و الباجی نماینده مردم اهواز در مجلس و استاندار به زودی درمانگاه شهرستان باوی در شهر ملاثانی احداث می شود.

وی در پایان گفت: طرح تحول سلامت نیز با وجود اینکه به نام وزارت بهداشت هست ولی بار زیادی از آن روی دوش سازمان تأمین اجتماعی است. به عنوان نمونه در سال ۹۲ اعتبارات درمان غیرمستقیم ما ۳۰۰ میلیارد تومان و در سال ۹۵ به ۸۲۴ میلیارد تومان رسیده است.

گزارش تصویری/ نشست خبری مدیرکل تامین اجتماعی با اصحاب رسانه

گزارش تصویری/ نشست خبری مدیرکل تامین اجتماعی با اصحاب رسانه

گزارش تصویری/ نشست خبری مدیرکل تامین اجتماعی با اصحاب رسانه

خبرنگاران: شکوفه پایدار-مریم کروشاوی
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: