به گزارش آراس، امیر عذیری با اشاره به اینکه سال گذشته برای حدود دو هزار نفر از مددجویان تحت حمایت کمیته امداد در تهران آموزش های فنی و حرفه ای برگزار شد، افزود: آموزش مهارت ها و تخصص های مختلف در زمینه کسب و کار از مهم ترین و گسترده ترین فعالیت های آموزشی جهت آماده سازی افراد تحت حمایت و ورود آنان به بازار کار به شمار می رود.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان تهران با بیان اینکه گروه هدف این آموزش ها شامل مددجویان کمک معیشت بگیر، فرزندان مددجو و مددجویان تک و چند خدمتی بوده است، گفت: این نهاد جهت توانمندسازی مددجویان و خودکفایی و خوداتکایی آنان دوره آموزش های فنی و حرفه ای را با هدف افزایش سطح مهارتی و توانمندی شغلی افراد تحت حمایت برگزار کرده است.
وی از ارائه آموزش پایدارسازی به بیش از پنج هزار و 300 نفر از مددجویان در سال ٩٥ اشاره کرد و گفت: این آموزش ها در رشته های کشاورزی و دامپروری، صنایع دستی، فعالیت های صنعتی و خدمات ارائه می شود.
عذیری گفت: آموزش پایدارسازی مشاغل با هدف کیفی سازی اشتغال مددجویان ، افزایش کیفیت تولیدات و محصولات، افزایش بهره وری سرمایه گذاری ،آشنایی مجریان طرح با دانش روز و نحوه استفاده بهینه از امکانات و پتانسیل های منطقه به مددجویان ارائه می شود.
وی اظهارکرد: سال گذشته 950 نفر از مددجویان از دوره های آموزشی در سرفصل های آموزش کارآفرینی با هدف توسعه نگرش ها،مهارت ها و توانایی های افراد مستعد اشتغال و انتقال دانش برای ایجاد کسب وکار جدید،بهره مند شدند.
عذیری با بیان اینکه سال 95 به 475 نفر از دانش آموزان دبیرستانی آموزش های فنی و حرفه ای با هدف ایجاد نگرش جهت انتخاب صحیح مسیر شغلی ارائه شد، گفت: هدف از ارائه این آموزش ها مهارت آموزی دانش آموزان دوره دبیرستان، مهارت آموزی فرزندان مددجو بازمانده از تحصیل ،آماده سازی نیروی کار ماهر برای واحدهای تولیدی و خدماتی و فراهم کردن بستر لازم برای ایجاد انگیزه در کار فرمایان و کار آفرینان برای به کارگیری مددجویان بوده است.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان تهران یادآور شد: دوره آموزشی پایدار سازی مشاغل برای مجریان طرح های دامپروری شهرستان های فیروزکوه، دماوند و قرچک در زمینه دامپروری و نحوه نگهداری، مراقبت و واکسیناسیون در سال 95 برگزار شده است.