آراس_ سرویس سیاسی: سخنگو حزب اعتماد ملی معتقد است: تخریبهای احمدینژاد علیه حسن روحانی و دولت او اولا نتیجه عکس خواهد داشت و در ثانی فرصتی است برای دولت زیرا هر قدر احمدینژاد وارد فضای خلافگویی شود هر دو جناح سیاسی در کشور واکنش نشان میدهند، به عبارتی دیگر به هر اندازه که احمدینژاد بدگویی کند، دولت سود میبرد.
روز شنبه محمود احمدینژاد، رئیس دولت سابق در بیانیهای تشریحی به اتهامات مطرح شده درباره خالی بودن خزانه در پایان دولتش پاسخ داد. وی در این خصوص توضیح داد بود که بیش از یک هزار و 600 میلیارد تومان در حسابهای جاری خزانه و معادل همین مقدار در سایر حسابها و حساب فروش شرکتها وجود داشته است، اما احمدینژاد به این بحث نپرداخته که این حسابها به دلیل اعمال تحریمها که نتیجه سیاست خارجی غلط او و دولت متبوعش بود، قابل برداشت نبود و باید به جای آنها کالا یا ارز کشورهایی دریافت میشد که در سطح بینالمللی ارزش چندانی ندارد.
احمدینژاد که از ورود به انتخابات تحت عنوان کاندیدای ریاست جمهور براساس توصیه مقام معظم رهبری اعلام انصراف کرده است و در بیانیهای هم گفته که از هیچ کاندیدایی حمایت به عمل نخواهد آورد مشخص نیست به کدام دلیل درآستانه برگزاری انتخابات و پس از اعلام کاندیداتوری حمید بقایی برای ریاست جمهوری به فکر حمایت از دولت خود افتاده و در آن تاکید میورزد که به مرور به دیگر ادعاها برعلیه خود و دولتش پاسخ خواهد داد.
اسماعیل گرامی مقدم، سخنگوی حزب اعتماد ملی و نماینده سابق مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با رویداد۲۴ در رابطه با ادعاهای اخیر احمدینژاد درباره شرایط اقتصادی کشور در زمان تحویل دولت به حسن روحانی گفت: در این رابطه نمیتوان به ادعا اکتفا کرد، البته آقای احمدینژاد حق دفاع از خود را دارد ولی باید این کار را براساس واقعیات انجام دهد.
وی افزود: در دولت احمدینژاد متوسط قیمت نفت 120 دلار در هر بشکه بود، این رقم فروش برای نفت طی 45 یا 50 سال گذشته بیسابقه به حساب میآید ولی به دلیل سیاستهای غلط پولی و ارزی و تبدیل به ارز در کشور که نقدینگی و واردات بیرویه را افزایش داد،نهایتا سرمایه اندوخته اصلی کشورمان در نتیجه آن به هدر رفت.
این نماینده اسبق مجلس در این رابطه بیان کرد: احمدینژاد در خصوص عملکرد خود در حوزه صندوق ارزی نباید فراموش کند که هیچ انضباط مالی بر آن حاکم نبود حتی هیات امنا آن در اوایل دولت او منحل شد، بنابراین قطعا اندوختهای هم نداشت. وقتی روحانی دولت را در دست گرفت حتی ارز کافی برای واردات موادغذایی اولیه و غلات در دست نبود و درداخل سیلوهای گندم وجود نداشت.
گرامی مقدم در ادامه یادآور شد: بنابراین در خصوص اینکه وضعیت ذخیره ارزی چگونه بود، اکتفا به این نکته کفایت میکند که سیاستهای تهاجمی ایشان منجر به صدور شش قطعنامه علیه ایران شد که تنها یکی از آثار آن عدم وصول درآمد حاصل از نفت بود و بیش از 100 میلیارد دلار ما در کشورهایی نظیر چین بلوکه شده بود که این خود نشان دهنده خالی بودن صندوق است ضمن آنکه در کنار این مسئله باید حیف و میلها را در نظر گرفت.
سخنگو حزب اعتماد ملی تاکید کرد: مسائلی که طرح شد را کسی نمیتواند نادیده گیرد بنابراین ادعای او کاملا خلاف واقع است سیاستهای غلط احمدینژاد در دیپلماسی باعث تحریمهای سنگینی شد تا جایی که ما نتوانستیم در ازای صادرات، ارز وارد کشور کنیم حتی تا چند ماه گذشته هم با اینکه برجام به نتیجه رسیده و قرار بود که ارز وارد کشور شود اما با مشکلات زیادی مواجه بودیم و هنوز هم هستیم، همین الان هند مدعی است که روپیه به ما پرداخت میکند.
وی درباره دلیل این کار احمدینژاد در آستانه انتخابات و پس از اعلام کاندیداتوری حمید بقایی توضیح داد: هرچه به انتخابات نزدیک میشویم جناحهای مختلف درصدد رقابت برمیآیند، اما متاسفانه بداخلاقیهای سیاسی و تخریب که از دوره احمدینژاد شدت گرفت و پرچمدار آن به حساب میآید از اکنون خود را نشان داده است. احمدینژاد و دوستان او بیشتر از آنکه به دنبال تبلیغ نامزد خود باشند در پی تخریب دولت روحانی هستند. در حالی که همین وضعیت اقتصادی و کنترل تورم از دستاوردهای تیم آقای روحانی است که در نتیجه آن کشور به انضباط مالی رسید و قطار توسعه به ریل بازگردانده شد.
گرامی مقدم درپاسخ به این سوال که احمدینژاد ضمن آنکه گفته بود وارد عرصه انتخابات نمیشود از هیچ کاندیدایی هم حمایت نخواهد کرد، آیا رفتارش خلاف این سخن خود نیست، گفت: احمدینژاد اگر نتواند مستقیما به خاطر توصیه رهبری به صورت علنی به انتخابات ورود پیدا کند، اما به شکل های دیگر فضای انتخابات را دوقطبی خواهد کرد.
سخنگو حزب اعتماد ملی در ادامه افزود: دولت احمدینژاد هر دو جریان سیاسی اصولگرا و اصلاح طلب را دچار خسران کرده و تا حدی که هیچ اصولگرایی مسئولیت دولت احمدینژاد را بر عهده نمیگیرد و شرایط به گونهای است که اصولگرایان حتی بقایی را هم تحمل نخواهند کرد، بنابراین با توجه به اینکه جریانات سیاسی در کشور به سطحی از اعتدال رسیدهاند و حوزه تبلیغات خود را سازماندهی میکنند، گمان نمیکنم جایی برای ماندن آقای احمدینژاد وجود داشته باشد.
وی در اینباره که تمام کارهای احمدینژاد به مانند اصولگرایان افول آرا حسن روحانی برای دور بعدی انتخابات نیست، اظهار داشت: جریان اصولگرایی ریشهدار است و فعالیت مدنی از حقوق آنان به حساب میآید ولی در بین خود برای تبلیغات علیه روحانی از حداکثر برخوردار نیستند و بخشی از اصولگرایان معتدلاند و معتقد به ریاست جمهوری حسن روحانی در دور دوم هستند.
گرامی مقدم درباره ملاقات قالیباف با احمدی نژاد نیز تصریح کرد: حتی در صورتی که ملاقات فوق محقق شده باشد، نمیتوان گفت که در نتیجه آن تیرگی رفتار بین اصولگراها و احمدینژاد ترمیم میشود. گرچه شاید نسبت به عملکرد دولت نقدهایی داشته باشند که طبیعی است.
سخنگو حزب اعتماد ملی در ادامه یادآور شد: دولت روحانی میتواند از نقدها و تخریبها بیشترین بهره را ببرد زیرا فرصتی برای توضیحات پیش میآید. تخریبها از سوی احمدینژاد علیه حسن روحانی هم اولا نتیجه عکس خواهد داشت و در ثانی برای دولت رحانی یک فرصت است زیرا هر قدر احمدینژاد وارد فضای خلافگویی شود از هر دو طیف سیاسی واکنش نشان داده میشود، به عبارتی دیگر به هر اندازه احمدینژاد بدگویی کند، دولت سود می برد.