به گزارش آراس: به نقل از ایسنا، دکتر راهچمنی در اولین نشست هماندیشی بررسی وضعیت آسیبهای اجتماعی کشور که به همت حزب وحدت و همکاری ملی برگزار شده بود، افزود: باید قانون جامعی از سوی نمایندگان مجلس برای پیشگیری از بروز آسیبهای اجتماعی و خدمات دهی به آسیبدیدگان اجتماعی تدوین و تصویب شود.
دکتر گراوند استاد دانشگاه وکارشناس آسیبهای اجتماعی نیز در این نشست گفت: برای پیشگیری از بروز آسیبهای اجتماعی و کاهش آنها باید دنبال طرحها و برنامههایی رفت که بتواند باعث کاهش مهاجرت به شهرهای بزرگ شود.
این کارشناس آسیبهای اجتماعی اظهار کرد: باید هرچه سریعتر طرح آمایش سرزمین اجرایی شود تا شکاف توسعهای بین مناطق کشور کاهش یابد.
دکتر معتمدی، استاد دانشگاه و مدیرکل اسبق آسیبهای اجتماعی سازمان بهزیستی کشور نیز در ادامه این نشست تخصصی گفت: سلامت روانی جامعه به امنیت اجتماعی کشور بستگی دارد و به هر میزانی که جامعه از سلامت روانی برخوردار باشد، امنیت اجتماعی بالا خواهد رفت. باید آموزشها تغییر کند و مهارتهای اجتماعی افزایش یابد.
معتمدی در ادامه اظهار کرد: برای کاهش آسیبهای اجتماعی باید مردم را مشارکت داد و موسسات و انجمنهای غیردولتی را وارد کرد و بسیاری از امور را به خود مردم واگذار کرد.
وی در پایان گفت: در کشورهای پیشرفته بسیاری حداقل در 5 انجمن خیریه و غیردولتی عضو میباشند و ما باید تا میتوانیم امور مربوط به پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و خدمات به آسیبدیدگان را به خود مردم و موسسات غیردولتی و خیریه واگذار کنیم و دولت آنها را در این راه کمک کند.
منبع: ایسنا